Anika6 kérdése:
Milyen állat vadászik így?
Figyelt kérdés
Tanyán, szabadon lévő nyulakra vadászik valami, eddig három nyúlnak törte be kis helyen a koponyáját homloktájt, és hagyta ott őket, de még nem sikerült rájönnünk, hogy mi lehetett. Milyen állat vadászik így?2014. dec. 22. 00:05
1/8 anonim válasza:
Ha otthagyta, akkor a kutyára tippelnék.
2/8 A kérdező kommentje:
A kutyák nem bántják a nyulakat, meg azok nem ilyen apró nyomot hagynának. Mi valami madárra gondoltunk, de még nem sikerült tetten érni. De lassan tényleg elkezdek hinni chupacabrában is.
2014. dec. 22. 00:46
3/8 anonim válasza:
Ragadozómadár lesz, valami komolyabb. Ha otthagyta akkor megzavarhatták.
4/8 anonim válasza:
Ne aggódj,a chupakkabra nem létezik!
A képeken,videókon amiken "ő van" azokról bebizonyították,hogy nem ő hanem egy másik beteg állat van.
És különben is a chupakkabra a vérét szívja ki nem bátsa különösebben.
5/8 anonim válasza:
Szia
A nyestnek vannak ilyen rossz szokásai,papámnál is ezt csinálták 11 nyulat hagytak a ketrecben döglötten.Valószínű hogy a padláson kerestek menedéket.Ha van felétek vadász fel kell küldeni a kutyákat ők elkergetik őket.
6/8 anonim válasza:
Kedves Henike.
A Chupacabrát én írtam,nem tudom,miért törölték..itt senki nem érti a viccet, a kérdezőn kívül?? Még hogy az átlag IQ 100-as..
7/8 anonim válasza:
Nyest!!!
Szereti az agyat!!
És sokszor csak azt szívja ki, de van amikor éhes nagyon akkor elviszi a nyulat könnyedén.
8/8 anonim válasza:
A nyest megfojtja és otthagyja véresen, akár be is törheti a koponyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!