Melyik az erősebb? hím jaguár vagy egy nőstény oroszlán?
Miért, az erősebbet akarod megvenni?
Szántani akarsz velük vagy kocsit húzni?
Ha a nőstény oroszlán a kölykeit védi, akkor is fog támadni, ha már letépték két lábát.
De egy jóllakott jaguár már akkor is feladná, ha csak egyet beleharapnak a lábába.
Őő utolsó, lepontoztalak, vegyél vissza a hangnemből, ne rágalmazz és próbálj meg indulatok nélkül válaszolni, ahogyan az első kettő válaszoló is tette.
Hogy egykét kérdésedre válaszoljak: Nem, nem szeretnék venni sem oroszlánt se jaguárt.
Miben különbözik a viselkedésük, a harcmodoruk..azonos tömeg mellett vajon melyik kerekedne felül a másikon?
Egy jaguár képes akár 300kg-os vadat is felcipelni a fára.
Bocs ha hosszúra nyúltam, de próbálj meg értelmesen válaszolni, így csak negatívan tudlak értékelni.
Mit rágalmaztam?
Egyébként meg hülye kérdésre hülye válasz dukál.
Most komolyan csak kérdeztem...mindenkit felpontoztam akármelyiket is írta...szerintem nem velem van a baj ezen az oldalon sokan kérdeznek furcsa dolgokat, ha úgy gondolod hülye a kérdés, menj és böngéssz tovább biztosan találsz olyant ami neked is tetszik. Akkor meg mit teszed az agyad te majom, miért pont ehhez a kérdéshez jöttél válaszolni? Vagy lehet hogy pont ezt akartad? Szerintem tök normális választ is tudnál írni nem értem minek ez a vagánykodás "majd én megmondom milyen hülye kérdést tett fel a kérdező mert annyira zavar engem hogy nem tudok továbbgörgetni ezen"..
Szégyelld magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!