Mondanátok pár helységet ahol sok a vadállat és könnyen össze lehetne állítani egy táplálék piramist?
Figyelt kérdés
a suliban az a feladat hogy egy nagy kartonra ragasszunk fel ugy allatokat hogy azok taplalekpiramist alkossanak. Tehát az aljára a növényeket, föléje a növényevöket, utánna a húsevøket majd a tetejére a csúcsragadozókat. Mondanátok nekeim par ilyent vagy linkelnétek ? elöre is köszi :)2014. ápr. 14. 14:03
1/8 anonim válasza:
És nincs véletlenül számítástechnika órátok, amin megmutatják, hogy hogy kell google-ban keresni?
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm de nem táplálékláncra van szükségem. Táplálék piramisra. És ha már itt tartunk akkor nincsen szamitastech oram. :)))
2014. ápr. 14. 15:30
3/8 anonim válasza:
A táplálékpiramis a tápláléklánc mennyiségi és méretbeli jellegét fejezi ki.
Azért ahogy elnézed a képeket, csak látsz benne piramisokat, nem?
4/8 A kérdező kommentje:
igen de nekem egy bizonyos ökoszisztemara van szuksegem ahol som allat van es ott lehet csinalni taplalek piramist. :)
pl valamilyen esőerdő.
2014. ápr. 14. 17:35
5/8 A kérdező kommentje:
☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
nekem valami ilyesmit kkellene csinalni :)
2014. ápr. 14. 17:37
6/8 A kérdező kommentje:
mondjuk ezt nem sikerult szepen bemutatni. de ugy kene hogy fent vannak a csucs ragadozok alatta a husevok utana a novenyevok utanna a novenyek
2014. ápr. 14. 17:38
7/8 A kérdező kommentje:
es fent kevesebben vannak lent pedig tobben mint a piramis
2014. ápr. 14. 17:39
8/8 A kérdező kommentje:
szoval vegulis egy halyseg kell nekem ahol sok allat van
2014. ápr. 14. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!