Ez a csaj miért tarthat otthon ilyen állatot?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=QDqv1f9UHwQ
egy csomó videója van. ha szeretnék én is tarthatok otthon egy ilyet?
2014. febr. 6. 22:53
1/12 anonim válasza:
szerintem illegális nagymacskát tartani
2/12 A kérdező kommentje:
értem hááát jó :((((((((((((((
2014. febr. 6. 23:01
3/12 anonim válasza:
Olyan államban lakik, ahol engedéllyel tartható.
4/12 mantis religiosa válasza:
Ez egy szervál. A legszebb a nagymacskák közül többek szerint. Ilyet otthon nem lehet tartani, még kertes házban sem. Az, hogy több videó is van róluk, még nem jelenti azt, hogy otthon tart ilyet. Kivéve, ha egy utazócirkusz idomárnőjéről és állatáról van szó. Alapíts vándorcirkuszt és már veheted is a szebbnél-szebb állatot, ha szerencséd van még meg is élsz belőle.
5/12 anonim válasza:
A szervál bizonyos államokban legálisan tartható. Nálunk nem!
6/12 anonim válasza:
Magyarországon tuti, hogy nem lehet. vagy ha igen, valami speciális engedéllyel.
gyönyörű egyébként.
7/12 anonim válasza:
Lehet, hogy valami vadasparkban dolgozik, és hazaviszi őket, mert pl fel kellett nevelnie.
8/12 A kérdező kommentje:
szerintem biztos hogy otthon tartja mert a csatornáján nagyon sok vidi van és az mind otthon. :(
2014. febr. 7. 21:20
9/12 A kérdező kommentje:
utolsó én is gondoltam rá csak arra gondoltam hogy akkor feltett volna olyat is amiben az állatkertben vannak vagy ilyesmi
2014. febr. 7. 21:21
10/12 anonim válasza:
Gondolom otthon tartja, mert az USA-ban ahány állam, annyi szabály, van, ahol lehet tartani bizonyos vadállatokat (pl. szervált) licensszel vagy anélkül, van, ahol egyáltalán nem. Ennek megfelelően vannak legálisan működő szervál tenyésztők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!