Sterilke112 kérdése:
Hogyan lehet megtisztítani mondjuk az őztrófeát főzés nélkül, úgy hogy már csak a két szem meg egy kis réteg hús maradt rajta?
Figyelt kérdés
A többit a só lemarta2013. aug. 8. 12:46
1/6 anonim válasza:
sehogy se főzni kell mert csunya és büdös lesz
2/6 anonim válasza:
Főzni kell, SÓTLAN vizben és a már teljesen megpuhult részeket kell róla letisztitani, belülről is. Vigyázz a kisebb csontokra, amik összetartják. Nagyon nehéz munka és ha maradéktalanul nem végzed el, akkor fog büdösiteni. Ha nem értesz hozzá, inkább bizz meg szakembert.
3/6 A kérdező kommentje:
ami azt illeti értek hozzá csak kíváncsi voltam hogy van e más mód a főzésen kívül.
2013. aug. 11. 22:00
4/6 anonim válasza:
EL is lehet ásni, így a természetre bízod. A fehérítés végett a hidrogénperoxid használ.
5/6 gungasam válasza:
Én egy házi kedvencet "preparáltam" elásással,szellős jó vízelvezetésű homokban ástam el.Javaslom ezt a megoldást.Szagtalan,nem pénzigényes,nem túl macerás, csak idő kell hozzá.
6/6 A kérdező kommentje:
rendben megfogadom a tanácsokat és elásom.
2013. aug. 14. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!