Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Mit csinálnátok a megfogott...

Mit csinálnátok a megfogott rókával?

Figyelt kérdés

Napok óta jár hozzánk egy róka. Ma 3-kor, amikor a macskával.voltam kint, megzavarhattam és belement a hurokba. A két hátsó lába meg a fraka szorult bele, tehát él. Annak ellenére, hogy kárt okozott nálunk, most megsajnáltam. Szívem szerint befognám és elvinném máshova, ahol elengedhetem. Viszont apum biztos hallani sem akar róla.

Szóval elengednétek vagy elpusztítanátok?!

2013. máj. 29. 05:09
1 2
 11/11 Czakó Lajos ***** válasza:
Aki egy megfogott rókát jó messzire visz el az azért gondoljon arra is hogy másnak rengeteg kárt tehet vele!Még nagyobbat mint a róka élete!Ezzel a cselekedettel akár valamelyik tanyán élő tyúk,liba,kacsa,stb farmtulajdonos, vagy házigazda életre szóló munkáját teheti tönkre!És itt nem a róka a hibás mert ő csak enni akar.Itt az az ember tehet róla aki odaszállította,vagy aki javasolta neki!EZEN IS EL KELL GONDOLKODNI !
2016. jún. 4. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!