1/9 Platypus válasza:
Ha madárpókra gondolsz, akkor igen, sokan etetik őket egérrel, annak ellenére, hogy nem túl egészséges kaja nekik. Az igazi tarantula egy farkaspók, és túl kicsi egy egér elejtéséhez.
3/9 Platypus válasza:
Ez egy Theraphosa apophysis madárpók. Ha eléraksz egy egeret, persze hogy megeszi, ragadozó. De nem tesz jót neki, mert a természetben főleg rovartáplálékon él, és ennek teljesen más a tápanyagösszetétele, mint egy egérnek. Ez a póktartók egyes részét nem hatja meg, ők nagymenőzni akarnak vele, és egy egér haláltusája látványosabb, mint egy csótányé. Viszont a pók bele is pusztulhat, ha túl sok egeret kap, mert a sok kalcium miatt vedlési gondjai lehetnek.
5/9 anonim válasza:
Nekem is van madárpókom és láttam ilyen videókat.Még nézni is rossz az ilyeneket.Én csak rovarokkal etetem,eszembe sem jutna egérrel vagy más rágcsálóval etetni.
6/9 Swine Scorpion válasza:
Megenni megeszi, de nem ajánlatos egeret adni neki.
7/9 OP7-L13 válasza:
Az egér az kígyónak való, inkább vegyél kígyót és azt etesd egérrel, az sokkal menőbb!
8/9 A kérdező kommentje:
A macskák is esznek egeret.
És a kígyók.
2013. máj. 11. 15:45
9/9 anonim válasza:
Ilyen alapon a kutyák/macskák is isznak tejet, mégis laktózérzékenyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!