Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Idén mennyi az agancs kg?

Idén mennyi az agancs kg?

Figyelt kérdés
Rendszeresen járok agancsozni és mindig találok és elszeretném adni.

2013. márc. 7. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:

A hullott agancs nem talált tárgy . A területet kezelő vadásztársaság tulajdona , ott gyűjtést csak engedéllyel lehet végezni . Tilos - pénzbüntetés terhe mellett - a vadat

űzni , azért hogy elhullajtsa az agancsát . A felvásárlást a vadásztársaság végzi az engedéllyel rendelkezőknek . Érdeklődj tehát a vadásztársaságnál ! Más esetben ha rajtakapnak az eladáson törvénysértést követsz el .

2013. márc. 12. 14:34
 2/8 A kérdező kommentje:

Hello.

Köszönöm a válaszodat.

De én nem ezt kérdeztem.

Tudom hogy mivel jár az agancsozás.

És mivel nincs engedélyem.

Nyilván valóan nem fogom magam be árulni hogy ''hello elnézést, magasról tojok a szabályokra agancsozok kérem mennyi kilogrammja.''

Ha kérhetném ne adjatok több törvényes választ csak hogy mennyi a kg.-ja.

thx

2013. márc. 12. 21:08
 3/8 anonim válasza:

ennél jobbat nem találtam.

[link]

2013. márc. 16. 21:08
 4/8 anonim válasza:
1600-2000 ft kg
2013. márc. 16. 21:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Jah és kedves első válaszoló a vadat nem kell kergetni vagy üzni, mert minden évben le dobja az agancsát. :D

De ezt mindenki tudja.

Jah várj!

Nem mindenki, hisz te ezt a válaszod szerint nem tudtad.

De most akkor remélem megjegyezted. XD XD XD

2013. márc. 19. 12:34
 6/8 anonim válasza:
Kérdés az, hogy a vadásztársaságnak milyen jogon van földterülete?
2013. márc. 19. 19:23
 7/8 A kérdező kommentje:

mondjuk ugy hogy ismerem és tők jó fej de az árát mégsem mondta meg de már tudom az a lényeg amugy meg nem az az orvadász aki agancsozik hanem az aki engedélynélkül lővi a vadakat.

bocs a helyesirási hhhibálért nagyon sietek... :)

2013. márc. 28. 15:18
 8/8 anonim válasza:
A vadásztársaságnak olyan jogon van földterülete, hogy az a saját tulajdonában van. Ha pedig nem a saját tulajdonú földjén szeretne vadászni, akkor az adott terület tulajdonosától megveszi a vadászati jogot. Magyarországon ugyanis a vadászati jog az adott terület tulajdonosát illeti meg. Ez persze nem azt jelenti, hogy saját kénye-kedve szerint ott vadászgathat, csak a vadászati jog őt illeti, amit eladhat valamely vadásztársaságnak.
2013. máj. 19. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!