Idén mennyi az agancs kg?
A hullott agancs nem talált tárgy . A területet kezelő vadásztársaság tulajdona , ott gyűjtést csak engedéllyel lehet végezni . Tilos - pénzbüntetés terhe mellett - a vadat
űzni , azért hogy elhullajtsa az agancsát . A felvásárlást a vadásztársaság végzi az engedéllyel rendelkezőknek . Érdeklődj tehát a vadásztársaságnál ! Más esetben ha rajtakapnak az eladáson törvénysértést követsz el .
Hello.
Köszönöm a válaszodat.
De én nem ezt kérdeztem.
Tudom hogy mivel jár az agancsozás.
És mivel nincs engedélyem.
Nyilván valóan nem fogom magam be árulni hogy ''hello elnézést, magasról tojok a szabályokra agancsozok kérem mennyi kilogrammja.''
Ha kérhetném ne adjatok több törvényes választ csak hogy mennyi a kg.-ja.
thx
ennél jobbat nem találtam.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Jah és kedves első válaszoló a vadat nem kell kergetni vagy üzni, mert minden évben le dobja az agancsát. :D
De ezt mindenki tudja.
Jah várj!
Nem mindenki, hisz te ezt a válaszod szerint nem tudtad.
De most akkor remélem megjegyezted. XD XD XD
mondjuk ugy hogy ismerem és tők jó fej de az árát mégsem mondta meg de már tudom az a lényeg amugy meg nem az az orvadász aki agancsozik hanem az aki engedélynélkül lővi a vadakat.
bocs a helyesirási hhhibálért nagyon sietek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!