Támogatnád farkasok és medvék betelepítését Magyarországra?
"Támogatnád farkasok és medvék betelepítését Magyarországra?"
Elviekben maximálisan! :) Főleg a medvéket!:)
"Van számukra élettér és nem települnek maguktól oda"
-Épp ez a baj, hogy sajnos nincs! :(
Nincs nagy területű, összefüggő erdőség, csak keskeny sávok, amiket amúgy is átszelnek az utak.
Egy falka hatalmas területen vadászik.
Magyarország kis számú farkaspopulációt képes eltartani.
Az aranysakálok már megvetették a lábukat, de a vadászok irtják őket rendesen, mert szerintük tájidegen állat és azt bátran ki lehet pusztítani.
NEM!
Aki igennel válaszolt,az miért szeretne a családi piknik közepén medve vagy farkas elől rohangálni? Ha meg panellakók vagytok,akkor ne igenezzetek,mert az szívja meg aki az erdő szélén lakik...
Az embernek és az állatnak is kell legyen élettere.
Tiszteletben kell tartani a határokat. Az állatok élőhelyének megmaradását, háborítatlan létüket biztosítani kell.
Olvastam olyan magyar családról, akik Kanadában az erdő kellős közepére költöztek és kilenc medvét kilőttek miattuk, mert szegény ágrólszakadt emberek fenyegetve érezték magukat.
A vadon a vadállatok birodalma, aki belép oda, viselje annak következményeit.
Nagyra becsülöm azokat az embereket, akiket cápatámadás ért, gyakran végtagjaikat is elvesztették és azt mondják, ne bántsa senki a cápákat, ők az óceánban vannak otthon, az emberek voltak a betolakodók és így jártak...:)
ma 18:40
Farkas elől nem valószínű, hogy rohangálni fogsz, mert egészséges farkas SOHA nem támad emberre. Rettentő óvatosak úgyhogy nem hiszem, hogy félni kéne tőlük. :)
Gyönyörű állatok és nem valami veszélyesek, úgyhogy igen, én támogatnám a farkasok betelepítését, de sajnos ahogy írták, nagy területen vadásznak.
U.i.: Falun lakok, erdő mellett. :)
Ma 18:40-esnek
Hát rá b@sztál,mert falusi vagyok,és képzeld hogy erdõ mellet lakok,ráadásul ez a falu hatalmas valószínûséggel kisseb mint a tied :)
De az ilyen embereket mint te utálom.............
Nem tudom mivel haragítottalak magamra, de peched van mert az én falum is rohadt kicsi. XD (A tiédnek mennyi a népsűrűsége? XD)
De tényleg nem tudom konkrétan mire gondolsz, úgyhogy leírhatnád. :)
Különben az egy tény, hogy a farkas nagyon ritkán támad emberre max. ha veszett vagy valami, de ez se valószínű.
A macikat és természetüket nem nagyon ismerem, így hát arról nem írok véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!