Görény otthonra?
-Ha bent akarod tartani és tartotok a házban másik állatot,akkor azokat megöli(macska(ez még távol tudja tartani valahogy,de ha elkapja a nyakánál,akkor neki annyi),nyuszi,tengerimalac,hörcsög,stb.),a kutya az,amit nem öl meg,de ha valahogy sikerül összeszoktatni őket,akkor nem bántja,de kockázatos bevállalni szerintem
-Igen,harap és nem is kicsit,le kell szoktatni róla,ami akár hónapokba is telhet(sok embernek nincs türelme hozzá vagy már annyira félnek tőle,hogy inkább visszaviszik őket)
-Lelöki a polcokról a könyveket,vázákat,stb.,tönkre teszi a tárgyakat
-Energikusak,játékosak
-Etetésnél nagyon oda kell figyelni,mert sok étel veszély jelent rá,talán ez a legigényesebb állat az emlősök közül,ha ételről van szó.Kaja:hús,hús,hús,hús...néha kevés tojást(nyers),zöldséget adhatsz,de nagyon keveset,csokit és édességeket nem ehet
lehet morbid de anyum görénye repült párszor keresztül a szobán és nyekkent a falon. na azóta nem harap. más megoldás nem használt és valahogy nem toleráltam, hogy a lábujjamba beleharap ezért ha ilyet csinált megküldtem kicsit a lábammal. baja nem lett de tanult belőle.
21 éves nőstény vagyok.
"21 éves nőstény voltam" :DDDD
Köszi nektek is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!