Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Az orrszarvú vagy a víziló az...

Az orrszarvú vagy a víziló az erősebb?

Figyelt kérdés

2012. okt. 26. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
A traktor
2012. okt. 26. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Az orrszarvúnak van a tülke szerintem azzal is tud szúrni. Futni is jól tud, ha megindul eléggé begyorsít. A víziló viszont hatalmas agyarakkal rendelkezik, azzal is tud döfni elég súlyosan. Tud futni is, nemrég láttam a tévében hogy bizony megindul a viziló is ha felbosszantják.
2012. okt. 26. 20:44
 3/7 A kérdező kommentje:
De akkor melyik?
2012. okt. 26. 20:55
 4/7 Alexphoto ***** válasza:
Ez annyira nem megválaszolható, mintha azt kérdeznénk, melyik a jobb: a csípős paprika, vagy a vanília fagyi. A pörköltbe a paprika, nagy melegben meg a fagyi
2012. okt. 28. 06:41
 5/7 tereptárgy válasza:

Én az orrszarvúra tippelnék!

Az a tülök hatalmas fegyver! Mindkét állat vastag bőrrel rendelkezik, de az orrszarvúé szinte "páncél"!

Testsúlyok kb azonos...Hát szarazföldön szerintem elég valószínű, hogy a víziló becumizná. Vízben nyerne, de oda meg nem megy az orrszarvú :)

2012. nov. 22. 23:14
 6/7 janó7370 válasza:
Szerintem a víziló mert az egy 3 méteres krokodilt is ketté tud harapni.
2013. jan. 5. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem azonos a testsúlyuk, ha orrszarvú alatt az afrikai fajokra gondoltál, azok nyernének, nehezebbek a vízilónál... ezt a vastagpáncél-dumát hagyjuk, 100 évvel le vagytok maradva a zoologiában...

Igen, kettéharaphat egy krokodilt, de azért egy krokodilt meg egy orrszarvút ne vess össze... a nílusi krokodil max 1 tonna, az orrszarvú ennek a többszöröse, és nem tudná átfogni a szájával...

Amúgy képzeljétek el, az orrszarvú rohamozik párat, és vége, a nagy testtömegéből, tülkéből fakadóan... át nem döfné viszont, írjátok be, bison vs rhino, viszonylag új felvétel, egy kafferbivaly odaáll egy orrszarvú elé, többször is felemeli a bikát!!! a fejével!!!, és szinte ott van a teljes teste a szarva fölött, azon tartja, és nem döfődik át...

2015. márc. 2. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!