Tulajdonképpen ugyanannak a macskafélének a világon elterjedt változatai:
- Afrikai változat = leopárd
- Ázsiai változat = gepárd
- Kína, Szumátra = fekete párduc
- Himalája hegyvidékén = hópárduc
Testfelépítésükben szinte semmi különbség nincs, színükben, mintázatukban, színükben van, de nem sok eltérés.
Előző vagyok:
éppen ezért egyformán veszélyes, ha egyformán éhes.
Elõzõnek.
Ezt el szúrtad.Afrikáben egyaránt él leopárd és gepárd-.-
Ja és a leopárd szerintem
Elõzõ vagyok
Elsõnek,mi eggy azon bolygón élünk?????Ázsiában gepárd?????Az is Afrikai+nem eggy aránt veszélyesek mert a gepárd kevésbé veszélyes mint a leopárd+ugyan olyan testfelépítés???A gepárdé sokkal nyengébb és törékenyebb -.-
Javítom a mondatomat:R@hadtúl elszúrtad!!
OkosTóni!
Ezt is elolvashatod!
A többit is innét vettem, én nem sz@rozok, nézz utánna, majd utána járjon a po.Fád.Világos?
Ha te is el olvasnád,akkor látnád hogy a párducnak NEM rokona a gepárd.Ja és ha nem tudnád hü.jegyerek akkor elmondom:gepárd szinte soha nem támad emberre!!Meg mit akartál a linkeiddel be bizonyítani??Azt hogy nekem van igazam?Mert akkor sikerült!ja plussz földrajz eggyes,A TÉRKÉPEN IS RAJTA VAN HOGY GEPÁRD NEM ÉL ÁZSIÁBAN!!!!!Ja mellesleg okos bocs hü.lye gyerek az általad linkelt képeken is látszik hogy nekem van igazam!
Úgy hogy a te helyedben nem p.fáznék ostobaságot.Világos???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!