Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Amerikában (USA) nincsenek...

Amerikában (USA) nincsenek törvények állattartással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az hogy lehet, hogy kismillió videó van a youtubon, amin amerikaiak rókát, majmot, tigrist, farkast, krokodilt, varánuszt stb. és még sorolhatnám ,tartanak otthon. És méghozzá magánszemélyek, általában egy ketrecben. Itthon meg mindenféle engedély kell, kellene még egy tigrispiton tartásához is, sőt még sólymot vagy sast se tarthatsz büntetlenül.Ennyire elmaradott ez az ország?
2012. aug. 12. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja pont ezért szeretem Magyarországot mert itt nem lehet engedély nélkül vadállatot tartani. A vadállatok a természetbe kell hogy éljenek. Így helyes.
2012. aug. 14. 19:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Nah,most én is beleszólok

Némely válaszolóval teljesen eggyet értek,a többiekkel meg részben

Ott kezdjük hogy szerintem némely állatot szerintem tarthatna ember,de csak is hangsúlyozom csakis,olyan hihetetlenül kivételes esetben mint pl:adott eggy vadállat mint,most legyen egy róka vagy nyestkutya,vagy mit tudom mi,nos ez az állat nem tanulta meg a szüleitõl,mert eddig egy gazdag pacáknál volt,kicsi kora óta,de mivel a gazdag pacák felbérelt állat gondozókat,akik nevelték ugye az állatot,és tenyük fel hogy az állat megszelidûlt olyan szinten hogy bízott az emberekben,de az a gazdag pacák megunta és ki tette az állatmenhelyre,ilyen esetben oda lehetne adni egy olyan embernek,aki ért az állatokhoz,feltélezzük hogy tanulta az állatok viselkedését,van elég tere,van olyan helye ahova éjszaka mehetne,eltudja látni ennivalóval,tudja orvoshoz vinni,na meg persze szereti és nem hanyagolja el.Egy ilyen embernek miért ne lehetne oda adni???

2012. szept. 4. 20:07
 13/13 anonim ***** válasza:

De a legtöbb h.ülye állatnak még eggy halott molylepkét se adnék

Elõzõ voltam

2012. szept. 4. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!