Amerikában (USA) nincsenek törvények állattartással kapcsolatban?
Nah,most én is beleszólok
Némely válaszolóval teljesen eggyet értek,a többiekkel meg részben
Ott kezdjük hogy szerintem némely állatot szerintem tarthatna ember,de csak is hangsúlyozom csakis,olyan hihetetlenül kivételes esetben mint pl:adott eggy vadállat mint,most legyen egy róka vagy nyestkutya,vagy mit tudom mi,nos ez az állat nem tanulta meg a szüleitõl,mert eddig egy gazdag pacáknál volt,kicsi kora óta,de mivel a gazdag pacák felbérelt állat gondozókat,akik nevelték ugye az állatot,és tenyük fel hogy az állat megszelidûlt olyan szinten hogy bízott az emberekben,de az a gazdag pacák megunta és ki tette az állatmenhelyre,ilyen esetben oda lehetne adni egy olyan embernek,aki ért az állatokhoz,feltélezzük hogy tanulta az állatok viselkedését,van elég tere,van olyan helye ahova éjszaka mehetne,eltudja látni ennivalóval,tudja orvoshoz vinni,na meg persze szereti és nem hanyagolja el.Egy ilyen embernek miért ne lehetne oda adni???
De a legtöbb h.ülye állatnak még eggy halott molylepkét se adnék
Elõzõ voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!