Lehet otthon gepárdot tartani?
Figyelt kérdés
ha igen hány évesen kell elhozni2012. júl. 18. 23:42
21/50 Németh. Anett válasza:
én is szeretnék gepárdot de illegális és vad is lehet akkor meg neked annyi
22/50 anonim válasza:
lehet de nagy hely kell neki és sok kaja.
23/50 anonim válasza:
Kleopátra is gepárdokat tartott
24/50 anonim válasza:
Előző: Kleopátra más...teljesen.
Kedves kérdező!
Meghibbantál?! Nem lehet. Viszont vannak olyan macskafajták, amik legálisak, és hasonlítanak a gepárdra. VAGY. Dolgozz állatkertben és 100000000000000000/1 esélyed van arra, hogy egy elávult gepárdot fölnevelhess.
25/50 chrishu válasza:
Max örökbefogadhatsz egyet és akkor se viheted haza
Kleopátra teljesen más
26/50 anonim válasza:
A gepárd sok helyen a kihalás szélén áll. Én ugy tudom ,hogy Magyarországon illegális a tartása.
Ha meg nem is illelgáis 100% ,hogy nem adnának neked 1-et sem épp azért mert ahogy írtam a kihalás szélén állnak.
27/50 anonim válasza:
Na...a mai kispics*k meg a többi hasonlókhoz szólok akik medvét meg ilyeneket akarnak tartani!NEM LEHET! nem véletlenül VAD állatok hidd el ha lehetne már mindenkinek lenne! Hiába nevelnéd fel benne lenne a vadösztön 1 kisebb játék után már a fejedet enné...nem igaz ilyen buták vagytok?? VADÁLLAT!Én koalát akartam xD de sosem írtam ki kérdést mert tudtam, hogy itt 1 nem maradna meg 2 nem választanám el senkitől sem :) Ha vad állat maradjon vad állat! rengeteg egzotikus állatot tudsz már venni magyarországon is!
28/50 anonim válasza:
Kedves kérdező! Egy grizzlymedve szeretne a barlangjában embert tartani! Nagyon tetszel neki, meg is tartana szívesen, finom őzfejet adna vacsorára... Lehet hogy hülyén hangzik ez a válasz, de semmivel sem másabb, mint ahogy te gepárdot akarsz tartani.
30/50 anonim válasza:
Szerintem sem lehet tartani vadállatokat illegális. Max azoknak van gepárdjuk akik állatmentéssel foglalkoznak és találnak egy sérült gepárdot és gondozzák de azután ők is visszaviszik a természetbe.És azon kívül veszélyes m,eg is támadhat , és honnan szertnél szereni gepárdot, állatkertieket nem osztogatnak és nem hiszem hogy be tudsz fogni egy vadállatot de ha igen akkor elnézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!