Gyíkocska001 kérdése:
Beköltözött egy vadállat a szobámba mit tegyek? :O bővebben lent!
Figyelt kérdés
Egy hatalmas vadállat van a szobámban ami kb 5 cm és rengeteg lába van :O mit tegyek? mert félek tőle!! Csak pohárral lehet megfogni!2012. júl. 9. 10:09
1/18 anonim válasza:
Hol van? ha olyan helyen ahol lelehet törölni, akkor nyomd agyon egy zsepi segítségével:D
2/18 anonim válasza:
Fogd meg pohárral, fényképezd le, és töltsd fel valahová, hadd lássuk mi is. :)
4/18 anonim válasza:
Ez az?
Kertes házakban gyakran előfordul, akár tömegesen is. Sajnos nem tudsz vele csinálni semmit, azon kívül, hogy kinyírod. Vigyázz, harap! Viszont örömhír, hogy nem mérges :)
7/18 anonim válasza:
De édi. Ne bántsd. Szokd meg, akkor ő lesz az alfahím a szobában és minden mást lenyom. Ha ugyanis megölöd, akkor lehet, hogy egy velociraptor költözik a szobába vagy rosszabb...oszt akkor mi lesz??
8/18 anonim válasza:
Jól sejtettem, pókszázlábú. Amíg kertes albiban laktam, volt hozzá (bal)szerencsém. Előfordult, hogy naponta 5-6 példányt is találtam a lakásban :(
9/18 A kérdező kommentje:
miért? :O ez szaporodik??? és harap?? :O:O
2012. júl. 9. 10:31
10/18 anonim válasza:
Bizonyára szaporodik, másképp nem lenne... Az a helyzet, hogy ahol vannak, ott sokan vannak, és szeretnek bemenni a lakásba. És, igen, haraphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!