Van egy chromatopelma cyaneopubescens madárpókom. Milyen megvilágítást csináljak neki?
Mekkora a pók? Mert ha már nagy akkor inkább egy nagyobb terráriumon gondolkodj ne a világításon (30x30x40). Nálam egy ilyen:
fűti kb 5 centire a terráriumtól így van nála kül.hőm.-től függően 30-33 nappal, éjjel szobahőm.-ön van ez kb 23 fok. (Ha még kicsi és azért van ekkora terráriumban szerintem akkor is érdemesebb a végleges fűtést megvenni/csinálni csak rakd távolabb).
4-5 vedléses, így még elég kicsi. A baj az, hogy asztalon van, és semmit sem tudok sehova tűzni/akasztani.
Erre gondoltam, és persze hozzá elektronika, és akkor mindezt az üvegre vagy a rácsra tudnám tenni.
a burkolat nem feltétlen szükséges, ha úgy teszed be h az állat ne férjen hozzá.
12v-ról mekkora hőt ad le?
Még egyelőre nem tudom, mert nincs meg, de ugyanolyan mint ha 230V-os lenne, kivéve azt hogy egyszerűbb szabályozni.
Az a baj, hogy dohányzó asztalon van és ha sima égőt tennénk oda, akkor pont a szemünkbe világítana. Emiatt nem is gondolkodtam ilyenben. Most egyelőre egy falilámpa van leszerelve és rátéve a terráriumra.
Nekem is sima olvasó lámpa van.
Amúgy ez akkumulátorról is működik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!