Miért nem ajánlhatom fel a testem halálom után állatkerti vadállatok etetésére?
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal, én is ezeket akartam írni.
Szerintem hiába akarnád felajánlani, nem fogadnák/fogadhatnák el.
Egyrészt mert ki fog téged feldarabolni? Másrészt melyik állatkerti dolgozónak lenne kedve a te darabkáidat kézbe venni és az állatok elé dobni? Továbbá nem biztos, hogy jó ötlet lenne emberhússal etetni azokat az állatokat.
Ezen felül pedig, hogy nézne az ki, ha esetleg ott maradna pár darabka, és amikor apa elmegy az állatkertbe a gyerekekkel azt látnák, hogy itt egy kéz, ott egy láb... ?
De engem őszintén érdekelne, miért szeretnéd ezt. Tényleg, minden hátsó szándék nélkül, komolyan kíváncsi vagyok rá, milyen indíttatásból szeretnél így cselekedni.
A tested veszélyes hulladéknak számít, megfelelő -törvény által megengedett- módokon lehet kezelni. Ebbne nem tartozik bele az állati élélemként történő felhasználás.
Ezenfelül vadálatoknak SOHA nem mutatjuk meg, hogy az ember ehető, bőven elég, ha saját megfontolásból próbálkoznak néha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!