Milyen végzettség szükséges ahhoz, hogy külföldi állatkertben vagy vadasparkban lehessek állatgondozó?
Figyelt kérdés
Személy szerint Ausztráliára gondoltam, mint állatgondozó, meg állatmentő. Személyes tapasztalatok esetleg?2012. márc. 11. 13:07
1/5 anonim válasza:
Ausztráliáról nem tudok mit mondani, de spanyol ismerős van.
Ő végzett tengerbiológus, és delfinekkel foglalkozik barcelonai aquamarinában.
2/5 A kérdező kommentje:
Ú, de jó! És Magyarországon végzett egyetemet(ha egyáltalán van tengerbiológia szak) vagy Spanyolországban?
2012. márc. 11. 17:30
3/5 polarbeer válasza:
Nekem is vannak hasonló terveket dédelgető ismerőseim. Magyarországon van biológia képzés, és ott, a 3 éves biológia alapszak letétele után szakosodhatsz szinte bármire. Lehetsz akár tengerbiológus is. Én is biológus képzésen vagyok, most vagyok első éves az ELTE TTK-n :) :)
4/5 A kérdező kommentje:
Tényleg? És nagyon nehéz? Azt hallottam, hogy rengeteget kell tanulni és, hogy bekerülni se könnyű.
2012. jún. 4. 18:22
5/5 polarbeer válasza:
Bekerülni nem olyan vészes, de elvégezni az egyetemet az ajánlott (3 év + 2 év) időn belül, na az már azért elég nehéz. De ha biológia irányban akarsz továbbmenni, ha érdekelnek az állatok, akkor az ELTE biosz a legjobb választás Magyarországon!! :) Ezt a diplomát, amit itt kapsz, az egész világon elismerik!!!!
Hány éves / hányadik osztályos vagy? Ha komolyan érdekel, elmondom, hogy én hogy kerültem be, és hogy mik a személyes tapasztalataim ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!