Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Ki lenne a győztes? Gorilla...

Ki lenne a győztes? Gorilla vagy viziló?

Figyelt kérdés
Ha összecsapnának
2012. márc. 5. 20:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

hát én nem tudom.. brutális kemény mindkettő

talán a gorilla mert gyorsabb meg rugalmasabb valamivel?

2012. márc. 9. 12:53
 12/21 anonim ***** válasza:
a víziló ! ha egyszer oda bekerűl valami szerintem annak annyi! [link]
2012. márc. 10. 16:42
 13/21 anonim válasza:
Na és egy aranyhal vagy egy neon hal? :Dxdd
2012. márc. 11. 13:09
 14/21 anonim ***** válasza:
A vizilótól még az oroszlánok is félnek. Nagyobb a szája...
2012. márc. 14. 21:02
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
Ez hülye kérdés, de okéjátéknak nem rossz. A válasz nagyon egyszerű. Mielőtt itt mindenki körbeajnározza a gorillát, elég békés, lusta és gyáva állat. De még ha nem lenne az, akkoris a víziló győzne. Érdekes, a víziló pont a legveszélyesebb szárazföldi állat a Földön. Semmi sem állíthatja meg. Afrikában jobban félik, mint bármelyik nagymacskát. Ha az a nagy dög egyszer megindul, úgy kilapít mindent, hogy nyomtatásra lesz alkalmas. És egy 30 centis szemfoga is van ám a kis drágának.
2012. márc. 18. 22:55
 16/21 A kérdező kommentje:
csak megfordult a fejemben hogy egy gorilla meg eltörné az állkapcsát a vizilónak. erős.
2012. márc. 19. 13:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Szinte lehetetlen. Az állatvilágban ma csak a krokodilok állkapcsa erősebb a vízilóénál. Ezért abszurdum az, hogy a 2005-ös King Kongban a majom úgy töri el a T. rex állkapcsát, hogy szétfeszíti. Valójában ez nem működött volna, mivel a valaha létezett legerősebb záróizmokkal rendelkező állat a Tyrannosaurus volt. Paleontológusok megvizsgálták az állat izomzatának tapadási pontját és a lehető legerősebb harapás jött ki. Nem is csoda, hiszen a T. rex nem tudott a karmaival ölni. Ezért még egy gránát se mozdította volna el a helyéről az állkapcsát.
2012. márc. 19. 18:28
 18/21 anonim ***** válasza:
meg annyit fuznek hozza, miutan vegigolvastam a valaszokat. A vizilovak olnek meg a legtobb embert afrikaban. A vizilo tomege lehet durvan 1, akar 2 tonna is. Tehat majdnem elefantnyi alllatka. A gorilla meg 200-300 kg? Akkor mirol beszelunk
2012. márc. 22. 11:51
 19/21 A kérdező kommentje:
Igazad van. Főleg a Tyrannosaurus rexesnél.
2012. márc. 22. 13:56
 20/21 Laci645 válasza:
szerintem egy teknőstigris vs. egy krokodilstrucc is nagyon jó lenne
2012. márc. 29. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!