Fel nevelhetem én a kis őzgidát? Büntetnek érte?
Az ország szélén élek egy hatalmas erdő mellett. Egy hétig jártak a házam felé őzek , gidák , szarvasok.
Addig nem is sétáltattam a kutyáimat se semmi.
Aztán eltelt a hét , és mentünk az erdő fele sétálni. Itt már elég nagy a hó , és észrevettünk egy elhullott őzet , és mellette feküdt a gidája , aki állandóan dörgölőzött a már majdnem teljesen elrohadt tetemhez.
Szegényke nagyon sovány volt , így hazahoztam , ma már jól eszik , erősebb , és megbízik bennem.
Mindíg jön utánam , és puszilgat. Kislány. (: Nagyon szeretem őt. Természetesen minden nap kiengedem a kerítésen túlra hogy ha mennie kell hát mennyen , mivel tudom hogy egy vadállat kölyökről van szó. De csak egy két percre megy el ahogy észreveszi hogy megyek be a meleg lakásba , már sír és fut ahogy csak tud. Szóval még nem nagyon akar elmenni. De minden nap sétálok vele az erdőnél olyan mint egy kutya kölyök . Miután pisilt , már megy is a házam felé.
Bent alszik velem az ágyban. Már megfürdettem egyszer kétszer , hiszen nincs vele az anyja , így már neki mindegy hogy milyen a szaga de nekem nem , mert dögszaga volt. Szóval most egy baba illatú , kb. 3 hónapos őz kislánnyal élek egy ágyban. :)
Megbüntetnek ha észreveszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!