Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » A farkas mennyire egy vérengző...

A farkas mennyire egy vérengző veszélyes fenevad?

Figyelt kérdés

A filmekben mindig úgy vannak beállítv, hogy emberekre támadnak, széttépik, üldözik, levadásszák az embert, kegyetlenül.

A valóságban mennyire ilyenek?

Ha sétálok egy erdőbe, ahol élnek farkasok, és bemegyek a területükre, összegyülnek, és széttépnek?

És ha nem lenne mit levadászni, levadásznának engem?

2011. dec. 3. 17:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az utolsó kommentelőnek: 1 Ukránok, 2 ha baltával agyonverte, gondolom nem rátámadt a farkas, miközben ő békésen üldögélt a kertjében (magyarán meg akarta támadni a farkast, aki védekezett)

3. Az európai barna farkas nem egy nagy dög, de ha megtámad komolyan (mert pl veszett vagy éhezik a tél közepén ÉS falkában van- csillagászatian ritka dolog itt) akkor te nem kicsit fogsz megsérülni.

2014. júl. 8. 11:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó elötti vagyok. Az Ukrán asszonyt favágás közben támadta meg a farkas, amely még fiatal a csordától elszakadt éhező hím farkas volt. A néninek megmarcangolta a karját. Ő pedig a baltájával csapta fejbe. Valószínű, hogy nem is volt egészséges az állat. Tehát én nem azt mondtam, hogy a farkas embert lát és azt nyomban leöli. De előfordultak már esetek. És azt sem hiném, hogy ott rohangálnának az öregasszonyok baltával a kezükbe és csapkodnák agyon a farkasokat. Ezt csak az ucsó válaszolónak írtam.
2014. nov. 21. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Candice Berner vajon mit mondana nektek, akik ennyire istenítitek ezt a vadállatot? Ja, ő már semmit nem tud mondani. Futás közben felfalták a farkasok. De nem támad emberre, neeeeem.
2020. febr. 25. 09:23
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt az énekesnőt (RIP. Taylor Mitchell) is megették. Elég nagy felzúdulás volt utána mert ő nem Kis Katalin volt Jászkarajenőről.

"Amelyik farkas eszik a kezedből, az a lábadból is fog"

2021. máj. 31. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!