Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Egy ember meg tudna verni egy...

Egy ember meg tudna verni egy majmot? Mondjuk egy csimpánzt.

Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 19:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az lehet, de akkor is én lőttem le King Kongot!
2011. nov. 23. 07:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudnád megölni ezért van egy bombabiztos tervem !! Egy banán belsejét vágd ki rakj bele távirányitos C4-et dobd oda a majomnak és amikor beleharap robbants!
2011. nov. 26. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem sok esélye lenne az embernek csimpánz ellen se ,ha az bedühödik.Nagyon erősek ,lábukkal is fognak és nem kicsit tudnak harapni . Gorilla ellen meg végképp esélytelen .az nagyon erős állat.Kézzel kihajt egy meghúzott csavaranyát ha akar.
2011. nov. 30. 21:38
 14/16 gomzoli ***** válasza:
Meg egy kézzel megkeni a zsíros kenyeret. Utána meg nekifutás nélkül meg is eszi.
2011. dec. 5. 16:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, láncfűrésszel biztosan.
2011. dec. 11. 22:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha jön Alexander Karelin, neki már lenne esélye egy csimpánz ellen, de egy csimpánzt alapvetően sokkal erősebb egy embernél, tehát nem látom sok esélyét, talán ha az ember el tudná törni valamely testrészét a csimpánznak, de ennek sem látom nagy esélyét.
2012. febr. 24. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!