Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Mit adhatok enni a süninek?

Lovelyne kérdése:

Mit adhatok enni a süninek?

Figyelt kérdés

Tegnap a párommal találtunk a házunk előtt egy sünit.Annyira már nem kicsi,de fura módon nagyon szelíd.Lehet már valaki meg szelidítette?!Van egy kiskutyánk is akivel nagyon elvannak.Egyáltalán nem félt a kutyától.Ma reggel arra ébredtem,h együtt alszanak a kutya helyén.:O

Nagyon szeretném megtartani, de tudom, h védett állat bla bla bla.De valami rettentően cuki!Mindig is oda voltam a sünikért de nem tudnék kiadni érte 20 ezreket, h olyan fajta sünt tartsak amit szabad.Úgy habzsolja a cicakaját, h majd kipukkad!:D Éhen nem halna nálunk az biztos!De nem csak ezzel szeretném etetni, szóval érdekelne, h ezen kívül még mit adhatnék neki amit szívesen elfogyaszt.

2011. nov. 3. 10:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
lakásban van...
2011. nov. 5. 09:22
 12/17 anonim ***** válasza:
lakásban meg aztán végképp nem tartunk(kínozunk) VÉDETT állatot...
2011. nov. 5. 09:26
 13/17 anonim válasza:
Mindent megeszik csiga, zöldség, gyümölcs, akár még bogarakat is.
2011. nov. 5. 10:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Engedd ki, nem fog elhagyni benneteket :) Mindig látjátok majd az udvaron este.
2011. nov. 5. 11:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha ma este elengedem a parkban tutira nem lesz semmi baja?Nem annyira apró de látszik, h még nem kifejlett süni.Két tenyeremben elfér.Nem pusztul el télen egyedül?Már téli álmot kéne aludnia rég...Nem merem megkockáztatni, h kirakom.Elég jól eszik,és beköltözött a fürdőszobába!:D Lehet a telet itt tölti és majd utána eresztem szélnek.Tényleg nem akarom,h elpusztuljon szegény...
2011. nov. 5. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem most már az a biztos, ha valamelyik állatkertbe vagy vadasparkba beadod, ők szakszerűen átteleltetik, hogy jövőre tudjon szaporodni, és tavasszal elengedik egy olyan helyen, ami jó neki, és mindeközben nem szoktatják hozzá az emberekhez és főleg a számára veszélyes kutyákhoz még jobban. Vagy hát mérd le a súlyát, hívd fel őket, hogy mit javasolnak, engedd el inkább vagy vidd be hozzájuk.
2011. nov. 5. 15:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Hmm hát lehet akkor megpróbálom az állatkertbe,fél kilónál nem több a kis dög!Szerintem kipurcan ha útjára engedem.Amint lesz szabadidőm elviszem az állatkertnek.
2011. nov. 5. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!