A róka az harap? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Most volt itt egy róka, leskelődött be az ablakon nem féltem tőle,, inkább meglepődtem :D ha kimegyek akkor megtámadott volna vagy ment volna a dolgára? távolról nézett engem és utána ment el.. (ekkor kimentem )2011. okt. 16. 00:03
1/8 anonim válasza:
Légy óvatos, lehet, hogy veszett.
2/8 anonim válasza:
Mivel gondolom maga volt, ezért megilyedt volna tőled. Ha viszont ott lettek volna a "kis vukkok", akkor lehetséges, hogy megtámadott volna, mert védte volna a kölykeit. De ha csak így pusztán maga volt, akkor nem támadott volna meg. Mindenesetre ha nem vagy benne biztos, hogy elment, akkor fejlámpa, serpenyő, fakanál. Párszor megütögeted a serpenyőt akkor teljesen biztos megijed és elfut.
3/8 anonim válasza:
Előző vagyok.
Egyébként meg fél az embertől és messze elkerüli. Bár, ha nagyon éhes, akkor közelebb merészkedhet, de akkor is nagyon óvatos, nem bántana, csak ha veszett.
4/8 anonim válasza:
!!!És ahogy az első is írta légy óvatos, mert könnyen meglehet, hogy veszett!!!
5/8 A kérdező kommentje:
Biztos hogy elment de nem voltam kint sokáig csak megnéztem valamit gyors és jötem is vissza és láttam hogy elment a szomszédnál. :) Köszi a válaszokat
2011. okt. 16. 00:23
6/8 anonim válasza:
Évtizedek óta nem találtak Magyarországon veszett rókát. Az emberek azt hiszik, hogy amelyik róka bejön a faluba, városba, az mind veszett, mert ha nem lenne veszett, akkor nem jönne be. Tudomásul kell venni, hogy a rókák is beszoktak az emberek közelébe a sok könnyen megszerezhető táplálék miatt, gyakorlatilag kukáznak.
7/8 anonim válasza:
Így van, kajáért mennek be. Ha közel jön hozzád és "kedvesnek" látszik, akkor valószínűleg valóban veszett, és nagy eséllyel megharap, úgyhogy ha oda is jön, soha ne nyúlj felé.
8/8 anonim válasza:
Mivel tele van minden erdő veszettségmegelőző gyógyszerrel, így nem csoda, ha nincs tele az ország veszett rókával, de azért sosem árt az óvatosság.
Egyébként alapból a róka egy gyáva állat és ha kimész, akkor elszalad. Csak pont ha veszett, akkor nem szalad el és az ciki :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!