Valaki meg tudja mondnai, milyen pók ez? (kép)
Figyelt kérdés
Már több ilyet láttam a házamban. Úgy 2-3 cm-esek, hálót nem találtam, mindig csak szaladgálnak...
(Bocs, hogy ide tettem a kérdést, de itt talán van valami pókimádó, aki tudja a választ.)
:)
2011. aug. 10. 10:12
2/12 anonim válasza:
ez sima kinti pók. fajt nem tudok mondani de a házi pókokra veszélyesek ezért el kell őket tüntetni a házból.
3/12 anonim válasza:
madárpók??!! :D lehet keresztespók! (kereszt nélkül)
5/12 anonim válasza:
Most nézem hogy csak 2-3 cm! akor nem madárpók..Kinti padláspók :D
6/12 anonim válasza:
farkaspókhoz túl sötét a színe meg túl kicsi
7/12 anonim válasza:
Néha elképedek, hogy mekkora baromságokat tudtok írni válaszként. Sok fogyatékos, minek válaszol ha hülye hozzá?
Ez egy barna kövipók. Ártalmatlan, mint minden magyarországon élő faj.
8/12 anonim válasza:
szerinted a madárpók ártatlan? szerintem nem de mind1
9/12 anonim válasza:
Ez a kaszspokkal nagyon tavoli rokonsagban van ennek is nagyon eros a merge 1embert is megtud olni csak annyira kicsi a meregfoga hog y aboron nem tudja atszurni csak a kisbabakra lehet veszelyes talan az o borukot attudja szurni a kaszaspok merge elegendo 1 ember megolesehez es ennek a poknak erosebb a merge
10/12 anonim válasza:
Na úgy látom megérkezett még1 idióta.... Halálos kaszáspók méreg mi? Annyira ostoba vagy hogy az már nekem fáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!