Cápa a Balatonban? Szerintetek?
Figyelt kérdés
[link] a szöveg elég hiteles de a videó hülyeség ... most mi van?a kommentekből igaznak tűnik2011. júl. 16. 17:33
11/31 anonim válasza:
igen láttam !! amúgy meg elvannak zárva
12/31 A kérdező kommentje:
nem reklámozok én semmit, egy naiv kislány bedőlt egy hülyeségnek(vagy nem is az), oké, jpage??????????
2011. júl. 16. 17:53
13/31 A kérdező kommentje:
b*azd,eg ne szórakozzatok már velem , csak akkor írjátok , hogy láttátok, ha tényleg láttátok!!!de most tényleg!!
2011. júl. 16. 17:54
14/31 A kérdező kommentje:
jpage szeretünk téged, ne töröld a válaszaidat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 16. 18:01
15/31 anonim válasza:
Persze,pont a Balatonban...-.-" Komolyan elhisztitek??
16/31 A kérdező kommentje:
szerinted ha nem kételkednék, feltettem volna ezt a kérdést????????
2011. júl. 16. 20:50
17/31 anonim válasza:
De ez a komment...
Dalma:2011. Június 20.
Én pont ott voltam és láttam de nem akartam hinni a szememnek! Ilyen nincs!
18/31 A kérdező kommentje:
goldfish nem értelek ... most elhiszed vagy nem , ha nem légyszi ne szivass
2011. júl. 16. 20:57
19/31 anonim válasza:
van nyóc is sőt még mamut is van a debreceni nagyerdőbe
ha hiszed ha nem én a minap pápán még láttam egy dínót is amint egy griffmadarat evett ha nem hiszed kérdezd meg a beszélő kardfogútigristől
20/31 anonim válasza:
Persze h nem hiszem el!Csak a kommentet csak érdekességként raktam be,h vki látta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!