Balatonban cápa? (a kérdés túl rövid)
Figyelt kérdés
Kajak cápát fogtak a balatonban?! Hogyan került oda? Azt tudom, hogy a bikacápa édes-sós vízben egyaránt jól elvan, de a balaton sós vízzel van összekötésben?2011. júl. 14. 23:57
1/15 anonim válasza:
2/15 tetro válasza:
sajnos a szövegértésed egyenlő a nullával
3/15 anonim válasza:
Ez egy nagy baromság,nehogy már elhidd.
4/15 anonim válasza:
igaz a hír!!!! nem merek a Balatonba menni mert félek hogy elkap durva :) videó is van !! XDXD
5/15 anonim válasza:
mikor olvastam a kérdésed,azthittem,hogy csak unatkozol. xD
de rákerestem és itt olvasran róla.
hát ez tényleg hihetetlen...fogalmam sincs hogy kerülhetett ide...ez érdekes.
6/15 anonim válasza:
Istenem az csak egy rohad hirdetés vagy mi,ha meg igaz lenne akkor már rég bemondták volna a hírekbe-.-
7/15 anonim válasza:
aa ez a Balaton ember :D térdig érő vízbe kipurcanna szegény cápi. vagy belefulladna az iszapba.
8/15 anonim válasza:
de vigyázzon mindenki mert a cápa farkán egy hatalmas, 80% kedvezményt nyújtó kupon van XDXD ne érjetek hozzá mert halált is okozhat
9/15 Lázár Deniel válasza:
ez a vidi hülyeség ez nem bizunyitja hogy vol benne cápa
10/15 foxicom válasza:
Ennyi barmot még a föld nem hordott a hátán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!