Megfürdethetem az egerészölyvet?
Figyelt kérdés
beesett egy sérült ölyv a garázsba, elég koszos, elkaptam, ketrecbe van, meg lehet mosdatni?2011. jún. 20. 11:04
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem díjazná. Állatorvos?
2/10 anonim válasza:
Védett madár, nem tarthatod meg. Itt kell jelentened:
3/10 anonim válasza:
és nem is tudod gyógyítani,ellátni
4/10 anonim válasza:
végülis az olajos madarakat is megmossák, de speckós sampon kell a madárhoz. ha leszedhetetlen kosz van rajta (ragasztó, olaj stb) akkor fürdesd meg, de ha csak kicsit poros, pókhálós lett, az nem gond, majd kitollászkodja magát. max egy vizes rongyal rásegíthettek
5/10 anonim válasza:
vidd el állatorvoshoz!!! ő tudja mit kell vele csinálni, vagy hová kell vinni, te ne akard otthon ápolgatni, még a végén elpusztul, amúgy is védett állat!
6/10 anonim válasza:
11:13 szó nem volt arról, hogy megtartja. próbáld meg a kérdezőt követni
7/10 anonim válasza:
bocs,itt az elérhetőség:
8/10 anonim válasza:
Ne fürdesd meg, elázik a tolla. Ha elérhető közelségben laksz, vidd be a Hortobágyi Madárkórházba. Vagy jelentsd a dolgot a Madártani Egyesületnek, majd ők megmondják mi lesz: [link]
9/10 A kérdező kommentje:
köszi!
közben sajnos elment az ölyv, már csak a nyitott ajtajú ketrecet találtam utána, meg pár tollat...
2011. jún. 20. 17:50
10/10 anonim válasza:
Ha el tudott menni akkor nem sajnos,akkor hála Istennek egészséges és tud repülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!