Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Megfürdethetem az egerészölyvet?

Megfürdethetem az egerészölyvet?

Figyelt kérdés
beesett egy sérült ölyv a garázsba, elég koszos, elkaptam, ketrecbe van, meg lehet mosdatni?
2011. jún. 20. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem díjazná. Állatorvos?
2011. jún. 20. 11:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Védett madár, nem tarthatod meg. Itt kell jelentened:

[link]

2011. jún. 20. 11:13
 3/10 anonim ***** válasza:
és nem is tudod gyógyítani,ellátni
2011. jún. 20. 11:13
 4/10 anonim ***** válasza:
végülis az olajos madarakat is megmossák, de speckós sampon kell a madárhoz. ha leszedhetetlen kosz van rajta (ragasztó, olaj stb) akkor fürdesd meg, de ha csak kicsit poros, pókhálós lett, az nem gond, majd kitollászkodja magát. max egy vizes rongyal rásegíthettek
2011. jún. 20. 11:14
 5/10 anonim ***** válasza:
vidd el állatorvoshoz!!! ő tudja mit kell vele csinálni, vagy hová kell vinni, te ne akard otthon ápolgatni, még a végén elpusztul, amúgy is védett állat!
2011. jún. 20. 11:14
 6/10 anonim ***** válasza:
11:13 szó nem volt arról, hogy megtartja. próbáld meg a kérdezőt követni
2011. jún. 20. 11:15
 7/10 anonim ***** válasza:

bocs,itt az elérhetőség:

[link]

2011. jún. 20. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne fürdesd meg, elázik a tolla. Ha elérhető közelségben laksz, vidd be a Hortobágyi Madárkórházba. Vagy jelentsd a dolgot a Madártani Egyesületnek, majd ők megmondják mi lesz: [link]
2011. jún. 20. 15:54
 9/10 A kérdező kommentje:

köszi!

közben sajnos elment az ölyv, már csak a nyitott ajtajú ketrecet találtam utána, meg pár tollat...

2011. jún. 20. 17:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha el tudott menni akkor nem sajnos,akkor hála Istennek egészséges és tud repülni.
2011. jún. 20. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!