Valamilyen rémisztő storyk medvetámadásra?
Mentem az erdőben, egyszer csak jött a medve. Futottam, ő utánam, de a medve sajnos gyorsabb volt.
Igy ezeket a sorokat nem is én, hanem a medve irja.
Székely és a fia vadásznak.
-Édesapám, fogtam egy medvét!
-Hát akkor hozd ide!
-Vinném, de nem ereszt!
XD
Székelyföldi vagyok, egyik nyáron egy sátortáborban voltam. Az erdő alján sátoroztunk, és volt csinalva leveles ágakból egy ki kamraszerűség ahova a hűtőtáskákat tettük. Az egyik gyerek nem zárta be rendesen, és egyik reggel, három táska szét volt ütve, s minden felborulva s egy csomó karmos lábnyom (kb 55-ös :D).
Nem nagy dolog, errefelé hemzsegnek, senki nem szart be, addig míg egyszer gy másik csávoka ül a mobilvécében, s halja h valaki kaparássza a falát. Azt hitte h szivatják. Felidegesedett, kinyitotta az ajtot, kilépett s már mondott volna egy jo cifrát, amikor látta h ott a medve, kb 5-6 méterre. Szerencsére a maci már visszafelé ment, s nem látta, ő pedig fel a gagyát, s sprint a tűzig. ott elmondta nekünk, s megnéztük a lábnyomokat...Ugyanaz a maci aki kajálni akart, csak most éppen "dolga" volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!