Ciki ha fiú létemre félek a pókoktól?
Figyelt kérdés
A kis pókoktól már nem, viszont a kb. közepes méretűektől már igen...és a nagyobbaktól...:S:(2011. máj. 31. 19:55
11/17 anonim válasza:
Ha elmúltál nyolc éves, akkor CIKI! :D
12/17 A kérdező kommentje:
12 vagyok..:(
2011. jún. 2. 22:57
13/17 anonim válasza:
Na jó,nem kell szomorkodni. Szerezz magadnak egy pókot, és barátkozz vele. Csak egy szaros pókról beszélünk. Magyarországon is él a föld üregeiben egy fajta cselőpók, nézz meg róla pár fotót, és biztosan nem mersz majd kimenni a kertbe! :)
14/17 A kérdező kommentje:
kössz...:'S
2011. jún. 3. 14:12
15/17 BubbleBumm válasza:
Megáll bennem egy pillanatra a vér, rettegek tőlük, még a piciktől is. :( Egyáltalán nem ciki, az a ciki, ha valaki azon röhög, hogy fél valamitől.
17L
16/17 anonim válasza:
A nagyobbtestű pókoktól én is félek, fiú létemre. Sőt, apukámat gyengébb pillanataiban 1 kaszáspók is képes kiakasztani.. Természetes dolog a félelem. :)
17/17 anonim válasza:
Énis félek tőlük.De nekem még az osztálytársaim is szivatnak vele.Egyik nap a kabátomba raktak egyet és éna nnyira beszartam hogy ELÁJULTAM 2ÓRÁIG!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!