A róka a nagymacskák, vagy inkább az oroszlánok családjába tartozik? (Nem szó szerint családjába)!
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 17:00
23/27 anonim válasza:
am a kacsacsőrű meg nam hasonlít emlősre de mégis az
és ha kérdezel akk mért nem hiszel a válasznak?
25/27 anonim válasza:
Na ki a buta,h.ülyegyerek??
Ekkora abnormális hogy lehet valaki,õ kérdezi mert nem tudja,valaki meg írja a helyes választ,erre le butázza.
Bunkó kérdezõ (azt nem mondhatom hogy kedves :D)
Te akkora h.ülye vagy hogy csoda hogy élsz.
Ha valaki normális választ ad akkor az miért buta?Azért mert te akkora h.ülye vagy hogy nem érted a választ??
Tudod józan paraszti észel rá lehet jönni hogy a róka az nem macska....de habár.....te szerintem csirkét is csak kopasztva láttàl alufóliában.És mielött megkérdeznéd,igen én nem egyszer találkoztam rókával.....
Semmi tisztelettel:egy nálad okosabb(ha másban nem is akkor ezek szerint bioszba biztosan)
26/27 anonim válasza:
jaj de bunko a kerdezo nincs olyan hogy oroszlanok csaladja.Az oroszlanok a nagymacsak csaladjaba tartoznak es a roka a kutyafelekhez tartozik.
27/27 anonim válasza:
Oroszlánok családja ilyet szól :D ezért a BIOSZ tanár úgy megbuktatna mint annak a rendje :) róka kutyafélékhez tartozik, hasonló a pofája mint egy kutyának vagy egy farkasnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!