Hol és mennyiért kaphatok Magyarországon (vagy szomszédos országban) sivatagi rókát?
Figyelt kérdés
Kérlek olvasd el:
- Igen, már kerestem a keresőben a Google-n is, és a Gyakorikérdéseken is, de az egyiken csak lehurrogást, a másikon meg semmit nem találtam.
- Rengeteget olvastam a tartásáról, meg úgy magáról az állatról, és kellő mennyiségű figyelmet is tudnánk rá fordítani (amúgy meg van 2 macskánk is, szóval ha mi nem érünk rá, azokkal is tudna játszani).
- Kutyát pedig nem tarthatunk a házunkban.
Segítsetek, kérlek! Komolyan gondoljuk.
2011. máj. 15. 14:06
11/13 anonim válasza:
Hát öcsém..
Ennyi erõvel nekem nem tetszik a tengeri malac,akkor tartok grizzlyt.Mer ugye tengeri malac nem lehet akkor grizzly.És ez a vége ennyi.Lessz egy medvénk
Ilyen alapon vagytok ti is
12/13 anonim válasza:
Tőlem kapsz 1000.000Ft/mázsa áron.
13/13 Skyyy997 válasza:
Kmadom amikor valaki kerdez es egy valasz nem erkezik az az o dolga hogy miertnem tart kutyat ha kolyok kora ota csaladban van tartva akkor az ugyis fog viselkedni elfogadja hogy neki ok a csaladja a grizzlis kommentnek megcsak annyit hogy remelem aidset kapsz egy csovestol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!