Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Hol és mennyiért kaphatok...

Hol és mennyiért kaphatok Magyarországon (vagy szomszédos országban) sivatagi rókát?

Figyelt kérdés

Kérlek olvasd el:

- Igen, már kerestem a keresőben a Google-n is, és a Gyakorikérdéseken is, de az egyiken csak lehurrogást, a másikon meg semmit nem találtam.

- Rengeteget olvastam a tartásáról, meg úgy magáról az állatról, és kellő mennyiségű figyelmet is tudnánk rá fordítani (amúgy meg van 2 macskánk is, szóval ha mi nem érünk rá, azokkal is tudna játszani).

- Kutyát pedig nem tarthatunk a házunkban.

Segítsetek, kérlek! Komolyan gondoljuk.

2011. máj. 15. 14:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát öcsém..

Ennyi erõvel nekem nem tetszik a tengeri malac,akkor tartok grizzlyt.Mer ugye tengeri malac nem lehet akkor grizzly.És ez a vége ennyi.Lessz egy medvénk

Ilyen alapon vagytok ti is

2012. szept. 1. 20:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Tőlem kapsz 1000.000Ft/mázsa áron.
2012. szept. 5. 12:39
 13/13 Skyyy997 válasza:
Kmadom amikor valaki kerdez es egy valasz nem erkezik az az o dolga hogy miertnem tart kutyat ha kolyok kora ota csaladban van tartva akkor az ugyis fog viselkedni elfogadja hogy neki ok a csaladja a grizzlis kommentnek megcsak annyit hogy remelem aidset kapsz egy csovestol :)
2014. dec. 14. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!