Galambra lőni szabad légpuskával?
Helló mindenki
Az én véleményem a következő: Mivel lakott területen lövöldözni tilos, ezért én is kerülném a lövöldözést, vagy utána járnék milyen módon lehetséges. Az hogy elriogatom attól még nem lesz kevesebb. A városban, persze még a hirtelen hangokhoz is hozzá szokhatnak, ezért a zacskós módszer sem jó. Ha sok galambot akarsz fogni, egyszerre és van időd no meg némi galambok által kedvelt eledel akkor készíts egy eféle csapdát a tetőre:
Egy dobozt, vagy egy ketrecet támassz ki valamivel, amire kötsz egy hosszabb zsinórt. Beszórod az étket a doboz alá, és vársz még alá mennek, megrántod és elkaptál egy 5-6 db-ot, ha nem többet. Na ezekkel már azt csinálsz amit akarsz: kiviszed messzire falura, megölöd gyorsan és emberségesen és kidobod, stb...
A másik módszer: mérgezett eledelt szórsz el, ezt eggyik sem tolerálja, a patkányméreg szerintem jó, de ha nem akkor rovarölő, vagy permetező szer, persze valami erősebb, hogy ne csak tüsszögjenek. :)
Tavaly óta már működik a Budapesti Központi Szennyvíztisztító, szóval már nem kerül tisztítás nélküli szennyvíz a Dunába! Nézz utána a dolgoknak, mielőtt badarságokat írsz. [link]
Egyébként télleg az ember a legnagyobb kártevő a Földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!