Ugye ez nem komoly? Mondjátok, hogy már nem működő cég! :S
2011. ápr. 26. 12:48
11/29 anonim válasza:
Majmoknak hiába mondod.A majom az gyilkos! Max. annyit tehetünk, hogy hangoztatjuk az egyet nem értésünket a szőrme-, elefántcsont-, stb. kereskedelemmel szemben, és felhívjuk az emberek figyelmét, hogy mit ne vásároljanak, hátha vannak olyanok is, akik képesek megérteni, hogy azzal mit okoznak.
12/29 A kérdező kommentje:
ebben sajnos teljesen igazad van :(
2011. ápr. 30. 16:00
13/29 anonim válasza:
szerintem dögöljön meg ez az izetlen! már a képek készítéséhez is kellett gyilkolni. szóval már az is durva, ha már nem működik...
14/29 anonim válasza:
Nagyon remélem hogy már nem működik! Valaki azt mondta hogy az ilyen tenyészeteket inkább a faj megmentésére fordítanák és teljesen egyet értek!
15/29 A kérdező kommentje:
a kérdező mondta :D
örülök,hogy nem csak én vagyok felháborodva ezen :(
2011. máj. 1. 13:04
16/29 anonim válasza:
1. Nekem sem tetszik.
2. Viszont, annak, aki azt mondta, inkább a fajok megmentésére kéne fordítani a tenyészteket: akkor ki fizet? Jótékonysági alapon senki nem fogja etetni azt a ménkű sok állatot.
3. Asszem, valahol pont ebből csinálnak komprumisszumot. (Talán Amerika, alligátor.) A felnevelt példányok egy része szabadon kell legyen engedve, a többiből meg mehet a táska.
17/29 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam,hogy az összes tenyésztett állatot dobják ki a természetbe,aztán majd csak megmaradnak,de addig ameddig ennyire lecsökkent számban élnek a világon bizonyos példányok,3x is meggondolnám,hogy egy bundában flangálnék-e inkább,vagy inkább az állatok megmentésére szaporítanám a fajokat :/
2011. máj. 1. 21:27
18/29 anonim válasza:
Az tetszik, hogy az állatok egy részét fajmentésre kellene továbbadni.
Viszont továbbra is probléma marad ami miatt ezek a fajok a kipusztulás határára kerültek, nevezetesen az élőhelyek csökkenése és az orvvadászat. Jelenleg szinte megoldhatatlan probléma mindkettő.
19/29 anonim válasza:
Mintha nem tudnának műszőrt csinálni... Ez annyira barbár :S Szegény állatok érzőlények és azért le kell őket gyilkolni hogy 1-2 plázacica nehogy fázzon picit is :S:S:S
20/29 anonim válasza:
meghogy szőnyeg legyen ami amúgy is xar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!