Ugye ez nem komoly? Mondjátok, hogy már nem működő cég! :S
én imádom a farkasokat majdnem sírva fakadtam amikor megláttam a bundákat :(
olyan gyönyörűek lehettek a természetben miért kell ilyen divatmajmok bőrére aggatni őket? :(
de nem csak farkasok vannak az oldalon,hanem a csincsillától kezdve a rókán át a hiúzig minden :(
Azzal nincs gond, ha szőrmekereskedelem céljából tenyésztenek állatokat, persze csak akkor, ha megfelelő körülményeket biztosítnak az állatoknak a halálukig. Valamint ha odafigyelnek, hogy az állatok ne szökhessenek el, mert ezzel komoly természetvédelmi problémákat idézhetnek elő. Pl. a mosómedvék megjelenése Európában is ennek köszönhető.
Az persze már teljesen más tészta, mikor kihalófélben lévő állatokat vadásznak le csak a bundájuk miatt.
Ez nem ilyen egyszerű kérdés. Elég sokan élnek abból, hogy ilyen célra tenyésztenek állatokat. Ha megszünteted se nekik se a feldolgozóknak nem lesz munkájuk. A baromfit, disznót stb... is megölésre nevelik fel, azon mégse háborog senki.
Ez legfeljebb azért kevésbé elfogadható mert egy farkasprém bunda nem létszükséglet.
Szerintem is az a fontos, hogy ezeket az állatokat megfelelő körülmények közt tartsák és fájdalommentesen öljék meg. Aki élve nyúzza őket azt én is elítélem.
Végül is igazad van :/
De mostanában már annyi szebbnél szebb műszőr van a piacon... Nem lehetne ezeket a tenyésztett "bundának való" védett/kihalófélben lévő fajokat inkább a faj megmentésére fordítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!