Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Medve ellen jó az elektrosokkoló?

Medve ellen jó az elektrosokkoló?

Figyelt kérdés
vagy konkurense az elektrosokkoló pisztoly
2011. ápr. 19. 15:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Elnézést,itt a hivatkozott video:

http://www.youtube.com/watch?v=eGgbzBvwGNc

2011. ápr. 19. 19:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem jobb egy gázpisztoly? Forgótáras 6 lövetű.

Azzal messzebbre tudsz lőni paprikát, 6x próbálkozhatsz és jó hangosan durrog is, hogy a maci megijed, lehet.

2011. ápr. 20. 07:25
 13/15 gfero ***** válasza:
vagy nem jobb 1 ágyú ? de egyáltalán miért akarsz kakaskodni egy medvével.a tavaly amikor voltunk székelyföldön éjjel lejöttek a szálloda kukájához kajálni és ránk se hederítettek persze azért nem voltunk túl közel hozzájuk .de ha megtámadtuk volna sokkolóval lehet hogy lekent volna nekünk egyet és már az örök vadászmezőkön szagolnánk az ibolyát
2011. ápr. 20. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Sokkolóval?ez most komoly?többre mész ha olvasol neki eggy mesét,vagy rá üvöltesz!!
2012. ápr. 29. 16:28
 15/15 anonim válasza:
sokat túráztam medve lakta helyeken , de így teljesen a vadonba szóval nem ilyen városnéző túra :D nekem minding ott lóg jobb oldalamon a tőr szerintem ez hatásosabb akármilye spraynél ... de amúgy elég egy sima gázpisztoly durrantasz vele 1 et és már ott sincs a maci én amúgy azt szoktam ,hogy fél óránként izomból üvöltök 1 et..akkor ki kerül jobban fél az mint te tőle
2014. okt. 15. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!