Ma láttam 2 rókát az udvarom közepén, van rá esély, hogy megtámadjanak valakit, főleg ha veszett valamelyik?
nem fog megtámadni senkit.
1 ha nem veszett a róka, akkor elszalad rögtön amint meglát
2 ha veszett, akkor állítólag hagyja, hogy megsimogasd, és odamenj hozzá. de, ha hozzáérsz te is elkaphatod
helyes kis dög:)
nem tartom valószínűnek, hogy megtámad, alapos indok kell arra nagyon. Jobban fél tőled. Ne szorítsad sarokba.
viszont esetleg szólhatsz a rendőrségnek és/vagy az állatvédőknek.
Ez nem tűnik rókának, de lehet, hogy csak a fotó minősége miatt. Amúgy nem bánt. Ha nem veszett, akkor egyfajta egészséges érdeklődéssel van az új dolgok iránt, és az udvar pont útba esett.
*Én inkább valami kóbor kutyának nézem. Másik kép nincs?
első vagyok!
Tényleg nem jó a kép, de az tuti róka. Tipikus a rókáknál ez az "érdeklőkő" beállás.
Én is láttam egyet a múltkor, pedig paneldzsungelben lakom. Lejött a Bükkből, itt van nem messze.
A lényeg, hogy totál másképp viselkedik, mint akár egy kóbor kutya. Szerintem nagyon messze áll attól, hogy akármikor is megtámadjon egy embert, még egy gyereket is messzire elkerül.
De azért ha tartotok valami apró jószágot, (baromfi, nyúl) azt zárjátok be.
17:12 vagyok.
Előről tuti rókának néz ki, kár, hogy nem áltszik a farka. De a lába is totál rókás, meg a testtartása... ez róka.
A veszett rókáról nem nagyon hallottam használható dolgokat, bocs. Egészségesen bitos, hogy esze ágában sincs támadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!