Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Ha kaptam egy oroszlánt és...

Ha kaptam egy oroszlánt és hogyan gondozzam? Kérlek normális válaszokat adjatok.

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 19:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Az oroszlános történet Pistikével jogos, de várjunk csak! Mintha lenne valami az alkotmányban az ártatlanság védelméről... Ja igen! Az van benne, hogy minden ember ártatlannak tekintendő, amíg a bíróság ki nem mondja ennek az ellenkezőjét. Mert lehet, hogy tízből kilenc emberevő, de akkor én ismerem azt a tizediket, aki nem eszik embert, rendes munkahelye van, reggel nyolctól délután ötig dolgozik, és soha nem evett még embert, és nem is fog. És a múltkor amikor vonaton utazott, négy kopasz kigyúrt vadász úgy megverte, hogy csak nyekkent. De erről nem számolnak be, hiszen a vadászok helyesen tették, amit tettek, mert ő is oroszlán volt...

Amúgy az eredeti kérdésre visszatérve: Kérdező! Hívd fel a 112-öt, és majd ott elintézik.

2011. febr. 3. 14:12
 22/27 Salx Narval ***** válasza:
56%
Végre azon az oldalon vitatkoztok róluk, ahová a viselkedésük alapján sorolhatóak.Csak így tovább.:D
2011. febr. 5. 16:03
 23/27 anonim ***** válasza:
2011. febr. 6. 18:22
 24/27 anonim ***** válasza:
Csak nekem lehetetlen ez a kérdés?
2011. febr. 13. 17:38
 25/27 anonim ***** válasza:
macska az öcsém cica
2011. febr. 14. 19:56
 26/27 anonim válasza:
Nem messze pár házzal arrébb,van egy csak a baj hogy ha éhes a fél falu hallja.
2011. febr. 18. 18:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Egy szó van a kérdésedre és az általa körülírt lényedre: EGYSZERŰ
2011. febr. 19. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!