Ha kaptam egy oroszlánt és hogyan gondozzam? Kérlek normális válaszokat adjatok.
Életemben nem gondolkodtam még ilyesmin, de az állat lényegéből kiindulva:
-Megfelelő táplálás: hetente adj neki 1-2 antilopot, ha az nincs kéznél, akkor 2-3 etiópot és hagyd, h maga vadásza le. Ne etesd kézből, mert a kezed lesz a jutalomfalat, abból meg ugye nincs túl sok...
-Tisztítás: a oroszlán büdösen jó...ha lelocsolod slaggal, azt Ő már a játék katégóriába sorolja és köztudott, h az oroszlán nem legóval játszik!
-Tartása: zárd ketrecbe, különben téged zárnak be, de a legjobb amit tehetsz, h váltasz neki egy jegyet haza!
Oroszlán
- Pistike, ne engedd ki az oroszlánt! Az oroszlánt ketrecben kell tartani.
- Én nem vagyok rasszista. Nem tarthatok rács mögött egy oroszlánt, csak mert oroszlán.
- De Pistike, az oroszlán ragadozó, embert is eszik, ez a tulajdonsága. Ezért tartjuk ketrecben.
- De én nem vagyok rasszista! Nem általánosíthatok. Majd ketrecbe zárjuk azt az oroszlánt, aki valóban evett már embert.
- De Pistike, akkor emberek fognak meghalni!
- A rasszizmus bűn!
- Pistike, mi a fontosabb, hogy ne haljon meg senki, vagy, hogy ne tartsunk rács mögött oroszlánokat?
- Ezt a kérdést nem lehet így feltenni.
- De én így tettem fel, mert ha kinyitod a ketrecajtót, kijön az oroszlán és embert fog enni.
- Honnét tudhatod? Éltél már oroszlánok között? Tudd meg, az én szomszédságomban több oroszlán is lakott egyszer és mindig csak lecsót ettek és kuszkuszt. Öööö. Ilyesmit.
- Soha nem is hallottál még emberevő oroszlánokról, Pistike?
- Csak rasszista könyvekben. De megengedő vagyok, képzeljük el, hogy van ilyen. De ha van is ilyen, azokat megbüntetik.
- Pistike, most tényleg kinyitod?
- Ki én!
- Ez egy ragadozó. Mi kellene ahhoz, hogy el hidd: veszélyes?
- Nem hallgatom tovább ezt a rasszista dumát.
- Na tessék, Pistike, ez történik, ha kinyitod a ketrecajtót. Látod, azt a bácsit már megette az oroszlán, csak a hónalja maradt, annak a kislánynak meg épp eszi a fejét. Most már elhiszed, hogy az oroszlán embert eszik? Visszazárhatjuk a ketrecbe?
- Undorító rasszista duma, minden rasszista ezzel mentegeti magát, a rasszizmus rasszizmus rasszizmus. (Hörgh, arghh. Szájhabzás.)
- Pistike, én visszazárnám azt az oroszlánt, ha nincs jobb javaslatod. Lassan mindenkit megeszik az a dög.
- El a kezeket az oroszlántól! Te vagy a felelős! A rasszizmusod miatt lett ilyenné. Nem igyekeztél eléggé, hogy kiemeld az oroszlánt az állati sorból, te rasszista!
- De Pistike, adtam pénzt ketrecre. takarítottam a ketrecet, etettem az oroszlán. Ennyit tudtam tenni. Az oroszlán állat. Nem lehet kiemelni. Semmi jelét nem mutatta az elmúlt egymillió évben, hogy erre törekedne, igénye lenne a kiemelkedésre, netán emberré akarna válni. Nyugodj meg, és fogadd el a tényeket. Arról mit gondolnál, hogy ha az oroszlánt visszaengednénk a saját közegébe, a dzsungelbe?
- Nem zárhatod el a kiemelkedés lehetőségét előle, te rasszista náci disznó! A te felelősséged ez az egész vérontás. Ha te nem szorítod az oroszlánt a rasszizmusoddal évekre a ketrecbe, nem történik meg ez a szörnyűség. Méghogy dzsungel?! Nincs is már dzsungel, különben is, ennyit tudsz kitalálni, hogy elüldözöd az oroszlánt a hazájából?
- Hát nem tudom, szerinted ez a hazája? Nem Afrika? Vagy esetleg a ketrec... Valamit csak tenni kéne, mert fogynak az emberek, míg mi arról beszélgetünk, hogy van-e hazája az oroszlánnak.
- Mi most elmegyünk egy fáklyás felvonulásra gyászolni. Ezt tesszük. Együtt, emberek és oroszlánok. Ez egy szimbolikus tett, te ná-ci, rasszista ro-hadék, meg gyönyörködj benne, hogy hova vezet a gyűlölködésed és a megkülönböztetés. Fujj! (Kiköp)
- Pistike. Az oroszlán még mindig ragadozó. Téged is meg fog zabálni. Nem szimbolikusan.
- Lárifári!
- Pistike. Hol a kezed?
- Az a ro-hadt... illetve egy megtéved oroszlán lerágta. Elnyerte méltó büntetését, írásos dorgálásban részesült.
- Figyelj, tegyünk rá egy ragtapaszt, aztán zárjuk vissza a ketrecbe együtt, jó?
- Ördögöt, rasszista! Veled semmit. Az oroszlánt is te zavartad össze. Rasszista! Mi pedig énekeljük el együtt az Internacionálét és utána az Oroszlánok Dalát! (Kornyikálni kezd, szívére tett kézcsonkkal.)
- Pistike, az oroszlánok kur-vára szaporodnak, valamit tenni kellene. Te mit javasolsz? Mióta betiltották az oroszlán szót, én már nem tudom mit szabad és mit nem, de annyi biztos, ami húsból van, annak most futnia kell.
- Csak felfújod az ügyeket. Egy-két esetből nem lehet általános következtetéseket levonni. Ez rasszizmus.
- Pistike. Az egész ország hemzseg az oroszlánoktól. Zabálják az embereket. Komplett országrészekből tűntek el az emberek. Helyenként nem mernek az utcára menni.
- Csak mert a náci propagandád megtévesztette őket. Ha odamennének az oroszlánokhoz és baráti jobbot nyújtanának nekik…
- Akkor megennék azt a kezet.
- Ne légy cinikus!
- Hol a kezed?
- Aljas csúsztatás! Rasszista, populista, igen, populista! Populista! Populistaaa!!!
- Pistike, én elmegyek innét. Szereztem egy erős, páncélozott autót, felpakolom a családot és elmegyek egy olyan helyre, ahol nincsenek oroszlánok.
- Tessék csak. El lehet menni! Tessék.
- Kérem kapcsolja Oroszlánföldet. Halló Pistike? (Hörrrr, murr, roarrr! Jaj! Segítség! Meghalok. Nyamm. Hörr. Csám-csám. Böf.)
- Pistike? Pistike?! Halló! (Hörr. Broahh, morr.)
Csend. Valaki megette a telefonkagylót. Bizosan nem oroszlán volt. Ilyenre gondolni rasszizmus lenne. És az bűn.
17:33 ez nagyon ott van.
de mit lehet tenni, még most is sokan hisznek pistikében.
furcsa hogy az oroszlánt már nem lehet a nevén nevezni mert az már rasszizmus, pedig ez olyan mintha azt mondanád a magyarra hogy magyar.
az oroszlánok tehetnek róla hogy megváltoztatták a jelentését.
Rasszista neonáci netnáci faj gyűlölő vadb@rmqk!
Az o. betűs szót csak az olyanok használják mint ti. A normális emberek a Panthera leo-t használják, de ti, kis rasszista fajgyűlölő görények, ha még egyszer oroszlánoztok, combon szúrlak titeket, és mehettek a börtönbe súlyos testi sértés miatt, mert hozám mertetek érni,(az már kit érdekel, hogy kezet akartatok fogni hülye paraszt gádzsók) amikor oroszlánoztatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!