Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Hogy kell tartani a Pávaszemes...

Hogy kell tartani a Pávaszemes lepkét? Ha nincs virágom, mivel etessem?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 07:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem szabad tartrani, védett lepke! Meghát különben sem jó neki bezárva...
2011. jan. 19. 16:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként a gyakori faj, és a védett állat nekem kicsit ellentmondásos. Amúgy nem rakom két ablak közé, mert a szomszédtól ki sem lehet nyitni az ablakot. Folyton füstöl, és a két ablak közt tuti megfulladna. Kibszni se akarom, mert egyszer meleg van, egyszer eső, egyszer hó. :D Azt sem akarom, hogy itt száldosson, és belefulladjon az italomba. Még akkor beraktam 1 kb. fél m3-es üvegszekrénybe, és eszembe jutott a cukros víz, és tettem mellé. De keveset mozog, úgyhogy felesleges neki ekkora terület. És azért otthagytam azt a vizet, mert csak kell neki folyadék nem? Aztán amúgy mi telepatikus kapcsolatban állunk egymással, és tudom, hogy ő csak engem akar, és nem lesz jött-ment lepkék lotyója.
2011. jan. 20. 06:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Gyakori faj, de egyrészt az ember áldásos tevékenysége végett így sincs biztonságban, másrészt Nyugat-Európában is élhetne, csak szintén az emberi okosság miatt ott már nemhogy gyakori, nincs. Másrészt viszont ha nem lenne védett, mindenki felszúrná egyből gombostűvel, és volt gyakori lepke, nincs gyakori lepke.
2011. aug. 8. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!