Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Rozsomákot Magyaroroszágon...

Rozsomákot Magyaroroszágon lehet kapni?

Figyelt kérdés
Nagyom imádom a rozsikat, szeretnék egyet otthonra.
2010. dec. 11. 17:21
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy ismerősöm, aki rozsomák mániás :D

Lehet, hogy pont a kérdezőőő :P

2010. dec. 23. 12:24
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Tudjátok mi a vicc? :) Kérdező belinkelte a wikiről a rozsomákot, hogy ugyanarra gondoltok-e, mint amiről ő írja, hogy a plüsst rágcsálná a keze helyett. :) A wiki ezt írja a táplálkozásáról:

Télen az addig nehézkes állatból harcias ragadozó válik: a havon nesztelen siklással meglepi a fajdokat, havasi nyulakat. Bőrhártyás mancsaival a havon futva a nagyobb és gyorsabb állatokat is legyűri (akik nyáron elfutnának előle). Más ragadozók zsákmányát elorozza, a rókát, hiúzt is megtámadja, csak a farkasok elől tér ki. Erős tarkóharapással teríti le áldozatát, amit nem tud megenni, azt elrejti, és később fogyasztja el: a torkos, zabáló névre egyáltalán nem szolgált rá. Ha kell a medvét is megtámadja, hogy elorozza zsákmányát. Az emberre is veszélyes lehet.

Utolsó mondat lenne a lényeg. :P Itt szövegértési problémák lehetnek.... :D

De amúgy szerintem is csak viccelt.

2010. dec. 23. 21:42
 23/42 A kérdező kommentje:

Itt a karácsony, valaki vehetne nekem egy rozsit.

Amúgy meg: Mint ahogy írtad, a farkasok elől kitér.

Szóval akkor veszek egy farkast otthonra és akkor nem fog nekem jönni a rozsi - . -"

Lesz egy farkim is : D

2010. dec. 23. 22:32
 24/42 anonim ***** válasza:
EZ BOLOND!!!!!:DXDD
2010. dec. 24. 10:37
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Ááááá értem már!!!Te öngyilkos akarsz lenni!!!

Ez az öngyilkosság egyik formája de én olcsobban is meg tudnám oldani a helyedbe!

2010. dec. 24. 22:11
 26/42 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyet tutira tarthatsz, a kevésbé veszélyes bundás ragadozót nem.

2010. dec. 29. 18:34
 27/42 anonim ***** válasza:

*facepalm*

Hány éves vagy és fiú vagy lány?

És mivel etetnéd?

Amúgy sztem az IQ-d reciprok 130 körül van!

2010. dec. 31. 04:15
 28/42 anonim ***** válasza:
58%

Persze,hogy lehet,én a Tescoban vettem egy gazdaságosat,

ez kevesebbet eszik,mint a minőségi rozsomak.

Rögtön a görög joghurt után van kirakva,megtalálod !

2011. jan. 31. 23:43
 29/42 anonim ***** válasza:
A kérdezö kb. 14-15 éves lehet az írásából ítélve, emellett pedig fogalma nincs róla, hogy egy ilyen állatot hogyan kéne tartani. Egyszerüen csak meglátta valahol a neten vagy TV-ben és akkor rájött az, hogy neki kell egy..
2011. nov. 7. 14:35
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon vicces kérdés.

A rozsomák az egyik legkeményebb ragadozó azon a területen, ahol él (Amerika, Európa és Ázsia északi régióiban).

Gyakorlatilag a grizzlyt vagy 4-5 farkast is megfutamít, ha arról van szó. Rendkívül veszélyes állat. Az észak-amerikai indiánok torkosborznak hívják, mert gyakorlatilag mindent megeszik és rengeteg mennyiségben. Rénszarvast is megöli.

Valószínű ha lenne egy ilyened és egyszer véletlenül kiszabadulna, alaposan megcsócsálná a családodat.

2011. nov. 7. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!