Állatvédelmi elutasítás, vagy tolerancia?
Ha a képen látható tapírnak - az élőhelyén - fültágítót, és orr-piercinget szeretnék ajándékozni és betetetni, azt Guyanában a hatóságok vajon hogy kezelnék? Megértenék-e, hogy nemcsak az embereknek, de az állatkáknak is van joguk - korunk önkifejező megnyilvánulására?
Najó ez vicces xD
De szerintem ezt csak akkor fogadnák el ebben a formában ha a tapír bizonyítaná hogy ő kérte, és te csak szívességet teszel neki :)
Na ez, hogy jutott eszedbe?! Komolyan irigyellek, hogy ennyire ráérsz!
Szerintem próbálkozz elsőre egy tigrissel, meglátjuk mit szól hozzá. Ha nem harapja le a kezed, akkor mehetsz a tapírhoz. Nyugtató injekció nem ér, azzal csorbul az önkifejezés szabad akarta... ;)
Sokan nem értették meg az iróniát, vagy egyszerűen csak nem olvasták el a kommentedet.
Szerintem is elszomorító, hogy nem tisztelik az állatokat, csak valamiféle plüssjátéknak tekintik, divatnak, hát meg egyszerűen primitívek. Aki annyira elkeseredett és magányos, hogy egy kutyát, vagy esetleg tapírt nem a természetes valójában csodál és tisztel, hanem a saját baromságait erőlteti rá, az segítségre szorul... Sokan segítségre szorulnak.
Én nem csak az iróniát, de még a kérdést sem értem.
Mit keresne a szegedi tapír Guyanában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!