Milyen állat puffog a farakásban?
Figyelt kérdés
A kertben van egy tölgyfa rönkökből álló farakás. Ma arra lettem figyelmes, hogy valami puffogó hang hallatszott belőle. Közel mentem, de nem sikerült meglátni. Hasonlít a hang a sün dohogásához, de kb. 80 cm magasságból hallatszott a rönkök közül. Nem tudom, mi lehet. Talán nyest?ápr. 19. 13:19
2/5 anonim 

válasza:

Én is sünre tippelnék, nem lehet, hogy felmászott?
3/5 A kérdező kommentje:
Még soha nem láttam, hogy a sün felmászott volna valahova. A farakás is olyan, hogy abban nemigen tudna egy sün közlekedni. Inkább valami karcsúbb és hajlékonyabb állat lehet. Láttam a rönkök között faleveleket, makkcsészéket és mogyoró héjat.
ápr. 19. 21:32
4/5 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy talán pele. Mogyorós pelét már láttunk a kertben az előző években.
ápr. 19. 22:00
5/5 anonim 

válasza:

Ezt jól megfejtetted, pele lesz a hunyó. Bár a makk és a mogyoró mókusra is utalhatna, de ők nem bujkálnak farakásban és puffogó hangot sem adnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!