Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Tasmán ördög tartható legálisa...

Tasmán ördög tartható legálisan hazánkban?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam,hogy a szomszédom miatt tartanák. Ő ugyanis pávákat nevel évek óta,és nagyon hangosak.Viszonoznám a kedvességét.

jan. 25. 10:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
56%
Nem anyira hangosak azért. Csak akkor, ha herélik, vagy ha félnek. Máskép ha kell ha nem nem hangosak. De büdösek.
jan. 25. 11:42
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Pokolbéli, echte patás ördög is tartható, én tanúsíthatom :(
jan. 25. 11:53
 13/27 anonim ***** válasza:

A tasmán ördög nyilván nem fog összejönni, de ennyi erővel lehetne tartani a telekhatáron egy elhanyagolt, ingerszegény környezetben tartott ebet is, amelyik 0-24 ugat. Remélem, érzed, hogy ezt miért nem kellene.

A problémádat amúgy átérzem, de ahelyett, hogy egy élőlényt akarnál használni ilyen célra, inkább telepíts ki pár hangszórót a szomszéd irányába és nyomassad a hörgős-ordibálós metált. Lehetőleg alkalmatlan időpontokban.

jan. 25. 11:53
 14/27 anonim ***** válasza:
46%

13.

" inkább telepíts ki pár hangszórót a szomszéd irányába és nyomassad a hörgős-ordibálós metált."

Ez nekem is eszembe jutott, hogy ezt javasoljam, írjam. De mi van akkor, ha a kérdező sem szereti a metált...

jan. 25. 12:01
 15/27 anonim ***** válasza:
12- Miért? Az ordít?
jan. 25. 12:10
 16/27 anonim ***** válasza:
14, jogos, a metál csak egy példa. Szerintem minden műfajban lehet találni valamit, ami kellően irritáló. Bár, ha már itt tartunk, a kéretlen zene ordenáré hangerőn eleve irritáló lehet. Nekem a szomszédasszonyom repedtfazék hangon szokott keresztény énekeket nyikorogni, az is kb büntetésnek érződik.
jan. 25. 12:30
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Én nem értem ezt a hozzáállást. Neked szar, akkor legyen másnak is szar. Miért nem azon gondolkodsz, hogy hogyan lenne neked jobb?

Miért nem telepítesz valami zajvédö-t a telekhatárba? [link]

Garantálom, hogy olcsóbb, mint a tasmán ördög

jan. 25. 13:02
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

> Viszonoznám a kedvességét.

Azt gondolod, hogy azért tart pávákat, hogy neked kedveskedjen? Miért gondolod, hogy körülötted forog a világ?

jan. 25. 13:06
 19/27 anonim ***** válasza:
Te egyáltalán nem érted mit akar a kérdező, az tuti!
jan. 25. 13:14
 20/27 anonim ***** válasza:
És nem ismered fel a szarkazmust.
jan. 25. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!