Tasmán ördög tartható legálisan hazánkban?
A tasmán ördög nyilván nem fog összejönni, de ennyi erővel lehetne tartani a telekhatáron egy elhanyagolt, ingerszegény környezetben tartott ebet is, amelyik 0-24 ugat. Remélem, érzed, hogy ezt miért nem kellene.
A problémádat amúgy átérzem, de ahelyett, hogy egy élőlényt akarnál használni ilyen célra, inkább telepíts ki pár hangszórót a szomszéd irányába és nyomassad a hörgős-ordibálós metált. Lehetőleg alkalmatlan időpontokban.
13.
" inkább telepíts ki pár hangszórót a szomszéd irányába és nyomassad a hörgős-ordibálós metált."
Ez nekem is eszembe jutott, hogy ezt javasoljam, írjam. De mi van akkor, ha a kérdező sem szereti a metált...
Én nem értem ezt a hozzáállást. Neked szar, akkor legyen másnak is szar. Miért nem azon gondolkodsz, hogy hogyan lenne neked jobb?
Miért nem telepítesz valami zajvédö-t a telekhatárba? [link]
Garantálom, hogy olcsóbb, mint a tasmán ördög
> Viszonoznám a kedvességét.
Azt gondolod, hogy azért tart pávákat, hogy neked kedveskedjen? Miért gondolod, hogy körülötted forog a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!