Azok a videók, amikben elmesélik, hogyan mentett meg egy jószívű ember egy vadállatot, kölyökként vagy akár sérült felnőtt állatként, azok valóságos történetek vagy kitalációk? Hogy lehet ezt eldönteni?
9, 10:
Azon tényleg csodálkoztam, hogy ott szenvednek az állat kimentésével, miközben valaki nem csinál semmit, vagyis filmez.
Azonban a kérdés arra vonatkozott, amikor a történetet csak elmesélik utólag, nincs levideózás, mint az általam linkelt videókban.
Bocs de nem beszélek németül.
Ilyen mese lehet igaz, lehet nem. Bárki össze tudna ütni egy ilyen mesét, letölt képeket, megszerkeszti, ránarrál.
Ma már nem lehet tudni. És igen, mentés közben tele vagy adrenalinnal, a feladatodra koncentrálsz es nem a telefonodra.
A másik dolog, ez egy spicli ország, soha nem tennék ki videót a mentéseimről, vagy a nevelt fiókákról, kölykökről, mert valaki előbb-utóbb feljelentene. Szóval rengeteg "cukivideóról" maradtok le. A Civilben csináljuk, orvossal közreműködve. A másik amiért nem teszünk ki videót, hogy rengeteg az az agyalágyult, aki megnéz egy ilyet és azonnal kell neki is egy őzgida/mókus/bagoly/cinege/varjú/stb és erőszakkal szerez ha más nem..
Tiszteletem, hogy ezen dolgozol / dolgoztok!!!
Mostanában volt egy (azt hiszem) amerikai árva mókust megmentő, aki tett ki videót, és kiment a hatóság, elaltatta a mókust.
Én sem beszélek se németül, se oroszul, a videó alján beállítottam a feliratozást, és hogy magyar nyelvű legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!