Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Erről mit gondolsz?

Erről mit gondolsz?

Figyelt kérdés
[link]
2024. aug. 18. 17:44
 1/9 A kérdező kommentje:
Hogy fel pofozta a tigris 😂
2024. aug. 18. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet meg is érdemelte.

Biztos valami rosszat csinált. :)

XD

2024. aug. 18. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
#1: Oroszlán, de mindegy, ugyanúgy fáj...
2024. aug. 18. 17:59
 4/9 kürtőskalácska ***** válasza:
74%
Nem lennêk a helyêbe
2024. aug. 18. 18:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Te nekem itt nem pofázol kuss csatt egy maci pofon 🤣
2024. aug. 18. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Idióta aki kísérti a sorsot. Az oroszlán SOHA nem lesz kezesbárány háziállat, édes kiscica, bármikor bekapcsolhatnak nála az ösztönök. Lehet kölyökkorától fogva tutujgatod, de aztán hirtelen gondol egyet és "játszani" akar (mintha a fajtársa lennél csak neked jobban fáj), vagy valamilyen falkán belüli nézeteltérést elrendezni s úgy odakap, mar, harap, hogy a balesetin, vagy a temetőben végzed.
2024. aug. 22. 21:57
 7/9 Veteránmacska ***** válasza:
45%

Olyan még nem volt soha hogy egy oroszlánt, akik ő kora óta neveli a gazdája azt megöltem volna. Semmisíteni megsemmisítheti, na de olyat hogy megölte volna a saját gazdáját aki című szövegből etette az oroszlánt, Ilyenről nincs halálos kimenetelű adat!

Azok már viszont aktuális tragédiák, hogy Állatkerti gondozóját megölte, vagy cirkuszi idomárját megölte, Minden évben előfordul.

2024. aug. 28. 03:46
 8/9 Veteránmacska ***** válasza:
100%
Hetes válaszoló vagyok vegyétek úgy mintha nem írtam volna semmit. Össze-vissza írtam le értelmezhetetlenül! Szóval ne rakjátok be rá. Törölni a kérdést nem tudom így vegyétek úgy mintha nem lenne ott semmi 😅
2024. aug. 28. 03:47
 9/9 anonim ***** válasza:

#7 tele vannak a hírek olyan balesetekkel, ahol kölyökkor óta nevelt állat támadta meg a gazdáját, okozott súlyos, vagy halálos sérülést.

Szerinted a cirkuszi idomár sokszor nem kölyökkora óta van az állattal? S elég jól ismeri az állatokat, a reakcióikat, szinte gyerekkora óta ezt "tanulja", látja mégis rengeteg baleset történik.

A vadállatok NEM házikedvencek!! Soha nem volt az és nem is lesz!

2024. aug. 28. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!