Ha nem lennének vadászok, akkor veszélyes lenne kimenni az erdőbe, mert az vadak megszoknák az embert, és nem félnének tőle?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy farkasok, egyéb ragadozók végeznék a vadászok dolgát.aug. 9. 21:54
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Talán.
Nem.
20 szavazat
2/4 anonim válasza:
Az állatok nem a vadászok miatt félnek az embertől, a legtöbb alapból is elfut, max akkor támadnak ha a kicsinyeiket veszélyben érzik vagy ha úgy érzik hogy sarokba szorultak
3/4 anonim válasza:
Sokkal nagyobb állatok lennének.
Én múltkor pl egy nagyon érintetlen erdőben jártam és akkora galambot láttam, hogy majdnem elfutottam félelmemben. Életemben nem láttam még akkorát.
Ez van ha az ember nem kotnyeleskedik bele az életterükbe.
4/4 anonim válasza:
A vadász is pont hogy meglőhet. Pont nem veszélyesebb vadászok nelkul egy hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!