Hogyan kell cserkelni?
Természetfotókat szeretnék készíteni. Az gép,objektivek és állvány pipa, viszont ötletem sincs,hogyan kezdjem el becserkészni a vadakat úgy, hogy ne szaladjanak el.
Van jó sok erdős rész ott, ahol lakom. Kicsit alrébb patak is van,ahova lejárnak inni a vadak, viszont nem tudom hol kéne elkezdeni. Talán kiüljek egy vadászlesbe?(abból is rengteg van) A patak menti nádas-füves rész elég ritka és ha az erdő felőli oldalára ülnék, akkor ott látnak meg, ha a szántóföld felőli oldalára, akkor meg ott. Tanácstalan vagyok. Csak üljek le egyhelyben és várjak? Dehát ha odamegyek a tisztás széléhez és leülök, azt is meglátják, hogy odamegyek és ők nem fognak odajönni. Azt tudom,hogy napnyugtakor és napkeltekor a legaktívabbak… eddig még csak két napnyugtakor mentem ki. Láttam nagyon nagyon messziről egy szarvastehenet, de amint kiszúrt felszívódott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!