Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Fekete párduc, vagy egy...

Fekete párduc, vagy egy rottweiler az erősebb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bizonyára többen ismeritek Lunát,a fekete párduct,és a rotit,akikről soknvideó van fennt youtube-on. Őket néztük a párommal,és egy idő után azon kezdtünk gondolkozni,hogy melyik lenne az erősebb. Most igazánól nem konkrétan erre a párosra gondolunk,hanem általánosságban. Egy fekete párduc,vagy roti?

Megnyugtatásként írom hogy nem való ok,nem is vitatkoztunk,csak ellentétes ebben a szempontban a véleményünk. Ez olyan nekem,vagy neked van igazad szitu. Ha jönnek válaszok,megírom,hogy ki melyik állatot tartotta erősebbnek. 🙂

2024. febr. 29. 21:12
1 2
 11/19 anonim válasza:
23%
Nagyon durva, hogy felnőtt emberek egy kisgyerek értelmi szintjén vannak.
2024. márc. 1. 15:58
 12/19 anonim ***** válasza:
11-miért is írod ezt?fejtsd ki légyszi...
2024. márc. 1. 16:13
 13/19 A kérdező kommentje:

Az,hogy mi nem csak arról beszélgetünk,hogy mi volt a munkahelyen,vagy holnap mi lesz az ebéd,esetleg mi volt az iskolában a gyerekkel,nem jelenti azt,hogy debilek vagyunk. Mi mindenről beszélgetünk,ami épp eszünkbe jut. Ezt azoknak írtam,akik lenézik azokat a párokat,akik nem az unalmas "na túlélted a napot,jóvan én is" típusú beszélgetések után elfordulva alszanak egymás mellett.

Én tippeltem amúgy a párducra,a párom pedig a rotira. Ő azzal indokolta,hogy a roti izmosabb tesztfelépítése miatt lenne esélyesebb. Én pedig azzal indokoltam,hogy egy nagymacska a gyorsaságával,karmaival,fogaival nagyobb sebeket tudna okozni.

Azt kívánom az itt jézuskázós kommentelőknek,hogy ők is csak ilyen pitiáner dolgokban ne értsenek egyet. De mondom,nálunk sem volt ebből vita,csak nem tudtuk el dönteni.

2024. márc. 1. 21:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Egyébként én is szoktam nézni Lunát youtube-n,pedig 48 éves vagyok.Az a nő,aki felnevelte-ugyanaz aki a hiúzokkal is dolgozik?
2024. márc. 1. 22:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Roti keverékem volt. Erős kutya, de egy párduc egy fél mancs-csapással elrepítené. Szegény kutya esélytelen ellene.

Még ha sikerülne is először neki elkapnia a cica torkát, és legerősebb kutya-állkapocs ide vagy oda, az pillanatok alatt leszedné az erős lábaival és borotvaéles karmaival.

2024. márc. 4. 09:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a nagymacska. nem a rottweiler, de léteznek olyan kutyák, amelyeket eredetileg nagymacskák vadászatára használtak - falkában! Tehát egyedül egy nem lett volna képes sakkban tartani sem, nemhogy legyőzni egy nagymacskát.
2024. márc. 10. 21:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Indiában több helyen is probléma, hogy a nagymacskák levadásszák a kutyákat. Esélyük sincs szerencsétleneknek fajtától, mérettől függetlenül. Ha elég erősek az idegeid és akarsz ilyeneket látni, hogy ronts az életeden, akkor keress olyasmire, hogy 'leopards kill dogs' vagy 'jaguars kill dogs' vagy cseréld a kill szót 'attack'-ra. Csak saját felelősségre, mert elég brutális videók.
2024. márc. 15. 11:19
 18/19 anonim ***** válasza:
párduc hatékonyabb vadász, egyszerűen evolúció, magányosan vadászik, győznie kell vagy vége, mert nincs mögötte falka. A kutya falkaállat, egymagában nem olyan hatékony. Sok országban ahol a vadak bemennek a lakott területekre, egyértelmű jel a nagymacska jelenlétre ,ha tünnek el a kutyák a bezárt helyekről. A nagymacska karmos lábaival pillanat alatt beforgatja úgy a kutyát hogy mozdulni nem tud és nyakánál megfullasztja
2024. márc. 23. 11:34
 19/19 anonim válasza:

Ne haragudj kérdező de ez egy rettentően ostoba kérdés volt :D

Láttál te már előben fekete párducot? Tudod mekkora állat, és milyen erős? Éppen csak odakap a rotihoz, és az már a földön feküdne.

2024. júl. 13. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!