Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Vaddisznót lehetséges volna...

Vaddisznót lehetséges volna tartani?

Figyelt kérdés

Ha malac korától kezdve mondjuk egy zárt tanyán él emberek közelségében, akkor barátságos lesz egész életében?

Sok vadállatra igaz, hogy az ösztönök miatt veszélyes lehet a tartása, mint például egy tigrisnek vagy oroszlánnak.

Ugyanez igaz lehet akár egy vaddisznóra is?

2023. okt. 21. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%
Csak panelban
2023. okt. 21. 19:37
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Ők felneveltek kutyák mellett egy elhagyott vaddisznó malacot, most kutyának képzeli magát. :-)

[link]

2023. okt. 21. 21:28
 13/16 anonim ***** válasza:
59%
2023. okt. 21. 21:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt egész biztosan az 5. hsz-ban mutatott (v. hasonló) vadfarmon tenyésztették, és ment volna az emberhez a kajáért:

https://www.youtube.com/watch?v=qDyIgE0xyhQ

Egyáltalán nem volt ideges, támadó. Csak azt vizsgálta, hogy a kamera nem valami étel-e, amivel neki akarnak kedveskedni.

2023. okt. 22. 06:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősömnek volt vadmalaca - árva jószág, kiskora óta ő neveli. És a csávó gyerektáborokat szervez.

Nem volt sérülés, pedig a jószág szabadon jár-kel a telken.

Igaz, rajta kívül csak én (mint a legidősebb táborozó) etethettem, ha a második "rangidős" közben eltereli a figyelmét, hogy nehogy izgalmában leharapja a karom. Köszi.

2023. okt. 24. 08:07
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem lehet, de akkor mi értelme lenne annak, hogy VAD disznó. Mondjuk akár el is lehet nevezni úgy. Szóval, ha úgy nevezed,hogy Vad...
2023. okt. 25. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!